Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowiutki BioBot 2.2.0

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a ja mam takie problem że nie wiem jak ustawić żeby bot latał tylko na 1-2 i bił lordakie bo jak uzbiera całą ładownie surek to wraca je sellnąć i lata tylko po 1-1 i zbiera surki a nie leci na 1-2 żeby bić moby i tam zbierać da rade coś tym zrobić ?

odznacz opcję collect cargo :P po co ci te surki :P i zaznacz switch maps 1-2 w zakładce maps , powinno pomóc

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bocik świetnie Boci 2,5k/h świetny wynik chyba BioLog poprawił szybkość. Masz ++++ tylko jak z wykrywalnością.

powiem szczerze że zrobiłem nim tylko alfę, i póki co więcej nie bociłem, ale myślę że wiele się nie zmieni, bany będą rzadkością chyba że zmienią rzeczywiście ten system antybotowy a nie tylko kary

Opublikowano

tsaa ja to bym chciał żeby mi tyle zbierał na godzinę mi tak ledwo zbiera że to masakra ja to wiecznie mam problemy ^^ na jakim ty servie grasz że zbiera Ci po 2.5k na godzinę ? bo ja gram na pl3 i latam po mapkach 1-1, 1-2 i ledwo zbiera ;p

76561198026315030.png
Opublikowano

Może masz duży poziom i dostajesz tylko % paczek?

Ja do bota nie mam zastrzeżeń jak i do jego wykrywalności.

Złożyłem coś takiego latając botem 24h. Jakiś tydzień temu, teraz normalnie gram a ostrzeżenia dalej nie ma. Tylko mam ~120k ammo x2 :P

beztytudfdu.png

headerlogoc.png

Opublikowano

wiem że bb jest wolny ale nie miałem nic lepszego do zakupu poza nostromo a bb wybrałem bb i to chyba był błąd to na jakich mapkach latać żeby 100% wartości skrzynek dostawać ?

76561198026315030.png
Opublikowano

wiem że bb jest wolny ale nie miałem nic lepszego do zakupu poza nostromo a bb wybrałem bb i to chyba był błąd to na jakich mapkach latać żeby 100% wartości skrzynek dostawać ?

kup nostromo, włóż w niego napędy i lataj na x-2

Opublikowano

Mam mały problem bocik przez jeden dzień świetnie się spisywał a na drugi lata po mapie i nic nie zbiera. Mam wszystko identycznie ustawione co dzień wcześniej. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Mam mały problem bocik przez jeden dzień świetnie się spisywał a na drugi lata po mapie i nic nie zbiera. Mam wszystko identycznie ustawione co dzień wcześniej. Proszę o pomoc.

na jakiej mapie nie zbiera ci boxów? jeżeli na x-8 to pobierz jeszcze raz moją wstawkę, linki są poprawione i powinien zbierać też na x-8

Opublikowano

A jesteś pewny, że w GroupBoxie "Collector" zaznaczyłeś "Bonus Boxes" ?

Jeśli tak zrób jak kolega wyżej napisał. Pierwsza wersja szwankowała :)

Opublikowano

Biobot raz działa, raz nie. U mnie "obraził się" na 2 konta :)

Na jednym koncie wszystko działa. Ale na drugim i trzecim nie może zdobyć ip mapy...

Pobiorę tą odświeżoną wersję i napiszę czy pomogło

headerlogoc.png

Opublikowano

Już wiem dlaczego mi nie dzaiałał bot bo dostałem bana na obydwóch kontach... a bociłem tylko 3 dni :angry: szczerze to dostałem bana w tym samym momencie kiedy zacząłem wejść na konto z biobota 2.2.0 :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

@edit chyba przerzucę się na IBota

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

A ja mam ten błąd :

errorikj.png

Ma ktoś pomysł jak go naprawić?

Właśnie tez mam taki sam problem macie jakiś pomysł bo mi to wgl staje na ładowaniu sie znaczy wpisuje passy bott znika zara znów wraca i wszystko jest na zero znaczy nie może sie zalogowac czyzby bigpoint cos wykrył

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...