Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowiutki BioBot 2.2.0

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie !

proszę bardzo , jeszcze ciepły:D

Biobot 2.2.0

Skan

W końcu jest nowy biobot :) wydany 3 godziny temu:)

@Edit

dobra.. funkcja drag służy do "ciągania alienów po mapie" , nie kręci ich tylko bije je taki jak kbot/ibot/valhalla , czyli bardzo dobrzee!

TUTAJ możecie zobaczyć jak wygląda działanie tej funkcji :)

sekundę temu zauważyłem że jest funkcja Buy Cloak - czyżby kupował niewidki?:D

@Edit2 i nie "drąg" tylko drag :]

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

E... Dzięki za info, ale jak już piszesz taki temat, to napisz coś więcej, a przynajmniej co to ta opcja - "drąg"... Bo tak napisałeś i huj nam z tego..

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

sekundę temu zauważyłem że jest funkcja Buy Cloak - czyżby kupował niewidki?

Tak, ta opcja kupuje automatycznie niewidkę.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

kto chce ten lata , nie wiesz czy wykryty czy nie więc się nie odzywaj.

zmienione linki do downloadu, poprawiony błąd , nie zbierał na x-8 boxów teraz ma zbierać

Kolejne dziecko na mpc.Wykryty moje 2 konta które latały na bio dostały bana.Latam na kbocie i zero nawet ostrzeżenia.

Opublikowano

widocznie masz dziecko problem bo ja latam już miesiąc na vallhali i biobocie na 4 kontach i żadnego bana ani ostrzeżenia a latam praktycznie 24/7

NJxbd4x.png

Opublikowano

A co z wykrywalnością. Są jakieś zmiany?

Kolejne dziecko na mpc.Wykryty moje 2 konta które latały na bio dostały bana.Latam na kbocie i zero nawet ostrzeżenia.

Kolejne dziecko :(

Wyjawie wielki sekret :P

Boce na bio od pewnego czasu na jednym serwie ( Szczegoly niewazne ), i bana nie mam,

sam bot zbiera bardzo ladnie, bije alieny, nie ma zadnego problemu z nim, i jest porownywalny

do nawet KBota :) Jesli wie sie kiedy bocic, to i bioBotem zajdziesz daleko :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

juz mam pierwszy błąd na 1-2 i 1-1 zbiera ładnie ale jak poleciałem na 1-8 to dostał głupawki i latał sobie po mapie i nic nie robił może ktoś wie w czym tkwi problem

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

Więc tak.

•  
  • bot się często myli i nagle zatrzymuje
  • opcja drag niezbyt dobrze działa(gdybym nie uciekł padłby na devo w becie)
  • bot ma dziwne akcje, i nieraz się zacina

Więc jeśli ktoś chce puścić go z opcją drag we wrota nie polecam - lepiej poczekać na bug-fix'a lub zrobić z circle.

Opublikowano

Siedzę na 1-1 jak odpalam bota, doinstalowałem net.Frame. i inne badziewie. Dalej nie chce działać.

Wyłączony antyvir i zapora nie pomaga... może robię coś źle? Spróbuję się zalogować przy użyciu sid'u.

Jak zdobyć ip serwera?

headerlogoc.png

Opublikowano

linki do downloadu są zmienione , więc komu nie działa zbieranie boxów na x-8 to pobierzcie jeszcze raz i ma działać

drag rzeczywiście nie dziala do końca poprawnie, ale pewnie bioLog nad tym pracuje

bana można dostać jak za kazdego bota , i nie spamujcie wyzwiskami i pouczeniami typu"za kbota nie dostaniesz bana" bo to nie prawda, ostrzeżenie zalapalem na próbnej wersji kbota właśnie

niewidki nie kupuje

jeżeli zlapaliście jakieś błędy to kliknijcie debug info DBI w ostatniej zakładce, wejdzcie na oficjalną STRONĘ biobota i wyślijcie wiadomość do bioLoga z informacją zawartą w debug info

Opublikowano

Witam a ja mam takie problem że nie wiem jak ustawić żeby bot latał tylko na 1-2 i bił lordakie bo jak uzbiera całą ładownie surek to wraca je sellnąć i lata tylko po 1-1 i zbiera surki a nie leci na 1-2 żeby bić moby i tam zbierać da rade coś tym zrobić ?

76561198026315030.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...