Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ogólne]Pomoc dla Kacpra!

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze ale wiesz że świata tak nie zmienisz my damy pozytywy a wpierdoli sie jakiś chuj i wiesz co może popisać ;/ No ale dobrze jak chcesz...

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

no wiec slucham gdzie popelnilem blad ??

Sory sory ^^ pojebaly mi sie nicki xD

Witam Was wszystkich, Niedawno młody chłopak z mojego miasta wypromował Film "Sardyna Kacper odc. 14 - MIX PIOSENEK".Fakt śpiewa Fatalnie ale pomóżmy mu być gwiazdą jak słynny "Gdzie Jest Krzyż" Mr Heek'a (jeżeli pomyliłem nazwy to przepraszam) Gdy ludzie pytają go czy nie wstydzi się swoich filmów to mówi że bardzo lubi śpiewać i chce być sławny ale jego wada wymowy mu przeszkadza. Tak więc apel do każdego użytkownika MPC wchódźccie w link polecajcie go znajomym,wysyłajcie na FB , NK, itp gwarantuję świetną zabawe z jego piosenkami smile.gif.Proszę Administracji o nie zamykanie tematu bądź usuwanie, nie reklamuje żaden kanał YT, lecz pomagam młodemu chłopakowi zdobyć "sławę" i proszę Was o pomoc w tym!

Duże litery po przecinku i w środku zdania, brak spacji po znakach interpunkcyjnych, brak kropek (i przecinków).

Poza tym używasz dziwnych wyrazów, np. "wchódźccie" - nie ma czegoś takiego.

Jak ma być sławny, skoro ma wadę wymowy i nie umie śpiewać?

A w końcu jak z jego zdrowiem, jest upośledzony czy nie?

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...