Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ogólne]Pomoc dla Kacpra!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was wszystkich, Niedawno młody chłopak z mojego miasta wypromował Film "Sardyna Kacper odc. 14 - MIX PIOSENEK".Fakt śpiewa Fatalnie ale pomóżmy mu być gwiazdą jak słynny "Gdzie Jest Krzyż" Mr Heek'a (jeżeli pomyliłem nazwy to przepraszam) Gdy ludzie pytają go czy nie wstydzi się swoich filmów to mówi że bardzo lubi śpiewać i chce być sławny ale jego wada wymowy mu przeszkadza. Tak więc apel do każdego użytkownika MPC wchódźccie w link polecajcie go znajomym,wysyłajcie na FB , NK, itp gwarantuję świetną zabawe z jego piosenkami :).Proszę Administracji o nie zamykanie tematu bądź usuwanie, nie reklamuje żaden kanał YT, lecz pomagam młodemu chłopakowi zdobyć "sławę" i proszę Was o pomoc w tym!

Pozdrawiam Technics

Link do filmu

http://www.youtube.com/watch?v=r_a3V01dJRI

8f5.png

Opublikowano

Ja pomogę .. ;D

Bądźcie tak życzliwi , i też mu pomóżcie ..Nie bądźcie tacy. xD

Niech podbija ' Młode Talenty " :D

@Edit

Oj tam, Oj tam Cass† .:D

Opublikowano

Glupie komentarze trzymaj dla siebie ;]

Daj się młodemu nacieszyć a nie ;]

Nie takim tonem do mnie prosze :)

Anyway wszedlem , dalem like'a . Co jeszcze moge zrobic ? I tak gdy bedzie sie cieszyl "poppularnoscia" jakis hejter wejdzie i mu nawrzuca jaki to on jest zajebisty spiewak . Truth hurts bro :<

Opublikowano

Nie takim tonem do mnie prosze :)

Anyway wszedlem , dalem like'a . Co jeszcze moge zrobic ? I tak gdy bedzie sie cieszyl "poppularnoscia" jakis hejter wejdzie i mu nawrzuca jaki to on jest zajebisty spiewak . Truth hurts bro :<

tak prawda jest bolesna :D ale dajmy mu te swoje 5 minut :)

Cześć, niech wykurwia.

to sam pobiegaj, może kondyche poprawisz ;)

On jest chory ? Daj mi numer konta to coś wpłace...

Ma wade wymowy nic poza tym ;) więc wpłaty przeznacz na Pajacyka :)

8f5.png

Opublikowano

Hm wszedłem i obejrzałem kilka filmików z jego udziałem. Po obejrzeniu filmików nasuwa mi się pytanie: " Czy on na pewno ma tylko wadę wymowy ?" . Kilka filmików sprawiło , ze mam watpliwosci co do zdrowej psychiki tego człowieka.

jqeuR.png

Opublikowano

Słabo go rozumiem ale + dla gościa sandały bez skarpetek pewnie niemiec albo murzyn .

polak polak :D

Kijowy głos, "talent", sceneria i cała reszta -.-

to znajdź zajebistą scenerie,miej kurwa lepszy głos i zaśpiewaj lepiej i wrzuć na youtube. to pogadamy kurwa.. on się chociaż nie wstydzi tego , ma racje chodzi o dobrą zabawe!!

8f5.png

Opublikowano
to znajdź zajebistą scenerie,miej kurwa lepszy głos i zaśpiewaj lepiej i wrzuć na youtube. to pogadamy kurwa.. on się chociaż nie wstydzi tego , ma racje chodzi o dobrą zabawe!!

Nie będziesz mi rozkazywał randomie, poza tym mam inne sposoby na zabawę niż robienie z siebie idioty.

Jak ma wadę wymowy, to po co śpiewa? To tak, jak wsadzanie kogoś bez nogi do bolidu itp.

Aha, twoja wypowiedź jest bez sensu. Nie może mi się podobać film, bo sam lepszego nie zrobię? Zastanów się debilu co piszesz -.-

Przy okazji, sięgnij czasem do słownika, albo po prostu naucz się pisać.

On jest chory ?

Też się nad tym zastanawiałem, ciekawe dlaczego?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Nie będziesz mi rozkazywał randomie, poza tym mam inne sposoby na zabawę niż robienie z siebie idioty.

Jak ma wadę wymowy, to po co śpiewa? To tak, jak wsadzanie kogoś bez nogi do bolidu itp.

Aha, twoja wypowiedź jest bez sensu. Nie może mi się podobać film, bo sam lepszego nie zrobię? Zastanów się debilu co piszesz -.-

Przy okazji, sięgnij czasem do słownika, albo po prostu naucz się pisać.

Też się nad tym zastanawiałem, ciekawe dlaczego?

randomie? cwaniak kurwa bo masz range?? idź pedale spać najlepiej a nie pierdolisz smoty. Spiewa kutasie bo lubi, to zrob zaspiewaj itp to zobaczymy

Debil?? znajdz go sobie i wychowaj :)

pokaż mi kurwa kutasie gdzie zrobiłem błąd... jebany fest

8f5.png

Opublikowano

@ UP

Musisz az tak jechać po kimś? To niezbyt dobrze świadczy o Tobie i Twoim postępowaniu. Kolega miał rację .

Kacper musi liczyć się z tym, ze w internecie są osoby co nie patrza na chorobe tylko jakość wykonania piosenki. Stąd ma rację z zdaniem " skoro ma wade wymowy, to po co spiewa" .

Dodatkowo jeden z filmów Kacpra pt: RADIO ESKA nie jest zbyt inteligentny.. i te jego zachowanie tez. Także sam tutaj mam watpliwosci co do tego czy jest normalny.

jqeuR.png

Opublikowano

powiedz mi kurwa gdzie te bledy robilem .... idiota..

Lol ja nie stwierdziłem, ze cały post kolegi jest słuszny. Jedynie te zdanie z tym śpiewaniem jest słuszne, bo ludzie co nie znaja jego choroby będą go jechać za tandetne wykonanie i wymowę.

Co do błędów to nie czepiam się ich o.O .

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...