Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam włączyłem dzisiaj rano fishbota i zaczołem grać w inną gre. Po około godzinie chciałem sprawdzić ile jest rybek i powiększyłem metina z paska.

Gdy go włączyłem zobaczyłem że jestem wylogowany więc zalogowałem sie jeszcze raz i zobaczyłem.. chyba sami wiecie co :) Czy jest jakiś sposób na odzyskanie konta , czy zostalo ono zbanowane na zawsze?

Legenda
Opublikowano

98% bany są słusznie nadawane. Niestety musisz się pożegnać z kontem.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja jebie ,ile osób o to pyta ?

Za nielegalne oprogramowanie jest ban stały,poczytaj regulamin to się dowiesz..konta nie odzyskasz tak jak plvo ci wyżej napisał ;]

normalkino.png

Opublikowano

Zależy czy ma na poczcie wiadomość, że używałeś nielegalnego oprogramowania. Jeśli nic nie przyszło, to jest nadzieja, że za miesiąc z powrotem ujrzysz swoje konto. Sam tak miałem, FB normalnie sobie łowił, po 15 min. grania zobaczyłem i też byłem wylogowany, jednak oprócz mojego konta, nic nie zostało zbanowane, co mnie zdziwiło, bo przecież tyle miałem powiązanych kont, zatem to był ban przez HS, logi wykryły jak przez Kamer Moda ustawiam w handlu powyżej limitu. Napisz, jaka jest sytuacja.

Opublikowano

Żeby mieć 100% pewności, zobacz, czy inne konta na tym e-mailu, gdzie jest to zbanowane, nie są zablokowane, jeśli nie są, to spokojnie poczekaj miesiąc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...