Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB][RP][WL][24/7]MineFire

kuba8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam admin: Fajron wszedł do domu i mi zabrał kolorowa wełne która dostałem od kolegi a powiedzial ze ja okradlem niby adminshop :D

33902.png

Opublikowano

Ogólnie serwer ok, tylko w top 5 najbogatszych graczy są sami admini i modzi, którzy respią sobie itemki i sprzedają w admin shopie. Modzi orografie mają na niższym poziomie niż przeciętny 14 latek, pisząc "łók, hoć" itd. Nawet w regulaminie i tabliczkach w sklepach są błędy ortograficzne. Poza tym nie potrafią poradzić sobie z działkami (trochę dziwne) wczoraj ktoś rozwalił modowi napis, a dzisiaj już cały dom jest rozwalony. Jeszcze ukradli tory razem z podkładami i ktoś ma teraz bardzo dużo złota (na szczęście nic nie wartego). TNT jest włączone, ktoś w lesie zrobił dziury. Przeciętny stosunek ceny to 20/1 (kupno/sprzedaż) przez co nie możliwym jest zarobienie jakichkolwiek pieniędzy. Niby jest plugin jobs, lecz standardowo poustawiane tam wynagrodzenia są zbyt małe, aby zarobić nawet 10k. Aha są też questy, które polegają na znalezieniu 10 świń, które praktycznie nie występują na serwerze, albo rozwaleniu 2000 dirta za 100$ (a questa nie da się ominąć).

Piszę programy na zlecenie, "tematyka" dowolna ;)

GG: 386303

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...