Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB][RP][WL][24/7]MineFire

kuba8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dodaj fajeczka

JESTEŚ GŁUPI BO :

1. czytasz ten opis

2.jestes idiotą bo go czytasz z ręką na myszce

4.niesciagaj juz zapuzno

5.jestes idiotą bo niezauwazyles ze niema 3 punktu

6.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

1.jezykiem niemozesz dotknąc kazdego zeba

2.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

4.jestes ślepy bo niezauważyles 3 punktu

5.jestes idiota bo sie smiejesz

6.usmiechasz sie bo myslisz ze inni tez bedą tacy glupi jak ty i skopiują sobie to na sygnature.

7.jestes idiotą bo przeczytales ten opis

Opublikowano

Dodaj:

SirLuQa

i

Woozie

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Servera nie polecam. Grałem na nim dość długo jednak po dzisiejszym wybryku admina fajrona nie polecam go nikomu.

Admin zniszczyl teren wiosek, ponad 1000 x 1000 kratek terenu, i wypierał się wszystkiego, mówiąc że przygotowuje teren na mały budynek.

Poza tym nie ogarnia on wogóle tego co robi, nie spodobasz mu się ? Będzie robił ci na złość cały czas, nie ważne co dobrego zrobisz dla servera.

Jeżeli nie chcesz stracić domku przez nieuwage admina i chcesz bawić się w dobrej atmosferze. Wybierz inny server

hylJF.png
Opublikowano

Ten oto troll był niby "moderatorem" który myślał, że wszystko kręci się koło niego, a także myślał, że obrażanie graczy, mnie, ciągłe przeklinanie ujdzie mu bez kary. A co do terenu wyrównał go inny administrator, osobie która robiła prace na konkurs, i miała ona około 300x200. Do tego jesteś drugą osobą którą zbanowałem na serwerze. Wszyscy jakoś mówią, że fajny serwer, ale Ty jak zwykle jesteś trollem.

Opublikowano

Obraziłem jakiegoś gracza oprócz ciebie ? Nie nie nie, to sobie ubzdurałeś : ). Także w ani jednym miejscu nie napisałem że ktoś mówi że zły server. Cały czas znosiłem twoje celowe denerwowanie mnie. A co do tego niby 300 x 200 o to screeny : ).

Klik

Klik

Takie coś ciągnie się jeszcze około 3 razy przed siebie a potem w lewo.

Jeżeli ty uważasz że to jest naprawde 300 x 200 i taki duży teren jest potrzebny na jedną budowlę, i co najważniejsze w twoim przekonaniu robienie takich dziur i niszczenie wiosek jest jak najbardziej słuszne to powodzenia z serverem.

A i polecam ci przeczytanie definicji słowa "troll"

hylJF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...