Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Fish Bot

CrisMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. znowu problem ;p

Mam FB od Erpela. Dziala. Mam 2 postacie 30 lvl ale moge zainicjowac tylko na jedno konto tego Fish Bota jak odpalam 2 Konta to Na drugie nie moge

Chcialbym aby FishBot Byl na Dwóch kontach Jednoczesnie.

Prosze o pomoc

Opublikowano

Ja robie tak ze kopiuje kilka razy metin2client.bin i zmieniam nazwe na metin2client2.bin itd.. i wtedy uruchamiam przez obejscie i wpisuje do injectora metin2client.bi itd pozniej metin2client2.bin itp

Opublikowano

Siemq

Wchodzisz w folder w ktorym masz zainstalowanego metina kopiujesz plik metin2client.bin gdzie kolwiek potem otwierasz WinRar'a szukasz skopiowanego pliku i zmieniasz nazwe na metin2client1.bin itd tyle razy ile chcesz fishow odpalic tylko za kazdym razem inny numerek wpisujesz. potem robisz obejscie czyli otwierasz notatnik i wpisujesz: start metin2client1.bin i zapisujesz jako np FB1.bat i tak samo z reszta skopiowanych plikow. Potem wszystko wrzucasz do metka i w injectorach zmieniasz nazwy na kolejno metin2.client1.bin/2.bin/3 itd

mysle ze pomoglem :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...