Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Kup konto premium!

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie znów! W tym poradniku pokażę wam jak zakupic konto Premium w naszym ukochanym TF2.

Go Go Go!

1. Logujemy się na naszego Stejma.

2. Wchodzimy w

http://store.steampowered.com/steamaccount/addfunds

3. Dodajemy min. 5$ za pomocą Karty Kredytowej Paypala i Paysafecard.

4. Teraz wchodzisz do gry i skleppu Mann Co

5. Kup byle jaki produkt, najtańszy to 0.39euro

6. teraz - Przejdź do Kasy i rób to co Steam ci każe :D

7. Włączamy grę od nowa.

8. Wyskakuje nam informacja i możemy teraz wybrac swojego trenera z listy znajomych.

9. Jeśli wybierzesz np. znajomego Arek088742947198248u19 - Dostanie on Czapkę Profesora!

Mamy Konto Premium :D

PS. DRUGIM SPOSOBEM JEST PO PROSTU ZAKUP Orange Boxa.

@EDIT

Poradnik Paysafecard :

1.Wchodzimy na strone paysafecard.pl

2.W lewym dolnym rogu jest wyszukiwarka miejsc sprzedaży wpisujemy swoje dane miejscowości i klikamy SZUKAJ

3.Następnie udajemy się do sklepu/kiosku (tam gdzie to sprzedają) i kupujemy jak karte do telefonu stawki karty to 20, 50, 100, 300 zł

4.Później wystarczy zmienić metodę płatności na PaySafeCard

5.Wpisujemy PIN z karty

6.Można wpisać pin z kilku kart (z 13 chyba)

by Asfalt987

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaj jeszcze że można doładować kaske przez paysafecard

To może ja napisze

1.Wchodzimy na strone paysafecard.pl

2.W lewym dolnym rogu jest wyszukiwarka miejsc sprzedaży wpisujemy swoje dane miejscowości i klikamy SZUKAJ

3.Następnie udajemy się do sklepu/kiosku (tam gdzie to sprzedają) i kupujemy jak karte do telefonu stawki karty to 20, 50, 100, 300 zł

4.Później wystarczy zmienić metodę płatności na PaySafeCard

5.Wpisujemy PIN z karty

6.Można wpisać pin z kilku kart (z 13 chyba)

PS. Skopiuj i wklej na górę

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Co do tego Paysafecard to żeby móc doładować konto tf 5euro trzeba kupić karte za 50zł, kurs PLN jest zbyt niski...

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

Ja za 1 razem kupiłem 2 karty za 20 zł jedną doładowałem 4,48 Euro a drugą doładowywuje sobie te grosze

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Według mnie najbardziej opłaca się kupić orange boxa bo dostaniemy portala half life 2 i tymczasowe klucze.

Poradnik ogółem bardzo dobry jak wróce do domu dodam do spisu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Filozofia jest taka że free maja ograniczenia 0 handlu dropia im tylko słabsze itemy 0 czapek oprócz tych za achievmenty itp a dodatkowo gdy FreeToPlayowcom podoba sie gra to ich bardziej kusi do kupienie niż zwykły gameplay bo np juz maja itemy itp ...

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

A ja sobie wczoraj kupiłem te premium przy okazji 2 kluczy do skrzynki man coo. Otworzyłem 2 skrzynki i dostałem 2 rewolwery -.- Z miejsca odechciało mi sie grać.

Opublikowano

A czy ktoś powie te takie jakby niebieskie ludziki z piernika to tam sa punkty gdzie sprzedaja czy tam są oznaczane sklepy a nie punkty sprzedazy wyjasni ktoś ?

18922414.png

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

No akurat nie bo chodziło mi o punkt sprzedarzy tej karty lub o zwykły sklep który tej karty nie sprzedaje

18922414.png

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Wejdź na stronę PaySafeCard i po lewej stronie wpisz swoją miejscowosci itd i wyskoczy ci gdzie u ciebie sprzedają PSC.

Opublikowano

Nie rozumiem twojej logiki... Skoro coś jest zaznaczone na mapie to znaczy ze tam to sprzedają 0.o I są to w większości zwykle sklepy, przecież nie zrobią ci punktu sprzedaży dla jednej karty.

Opublikowano

Nie o to mi chodzi no ale dobra koniec dyskusji

18922414.png

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mianowicie mam taki problem, doładowałem konto steam, mam 4 funty, ale gdy wchodzę do sklepu Mann Co i wybieram jakiś tam przedmiot wyskakuje mi komunikat "Nastąpił błąd z twoją transakcją. Skontaktuj się z obsługa klienta" Już mam tak z tydzień i nic, cały czas to samo. Macie na to radę?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomocy... mam orange box-a , aktyowalem produkt steam.. dostałem czapke dowod zakupu , ale nie moge sie naal handlowac ;/ .... przy nicku nie mam juz (f) jak cos ; / /

// Po co piszesz dwa razy to samo ? - J4KU8

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ej mam pytanie. Jak doładuje konto za 20 zł i nie wyniesie to więcej niż 5 euro to i tak czy siak będę miał fundusze żeby kupić cos...

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...