Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Kup konto premium!

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chodzi o paysafecard to Sprawdziłem gdzie to jest w mojej miejscowości , udałem się do sklepu lecz sprzedawca powiedział mi że nic takiego nie sprzedają :(

Opublikowano

Jak widać sklep się wycofał. Ale raczej w twojej miejscowości nie ma jednego sklepu. Pochodź po sklepach i kioskach, a znajdziesz.

0eab14ddf550.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam takie pytanko czy jak kupię ten item to. To premmium jest na perma czy na ileś dni/tygodni/miesiecy ??

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

A ten sposób dalej działa? bo coś słyszałem, że teraz musowo wpłacić 25 zł nie 20 i kupić czapkę, bo inaczej nie będzie premium

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Nie musisz kupić czapki, może to być cokolwiek innego, 20 zł to nie jest 5€ więc nie doładujesz tym Steama. Musisz kupić 2x 20zł, 1x 50zł - więcej niż 40zł po prostu.

Opublikowano

Zależy, czy kupujesz przez paysafecard, czy przelew. Jeśli przez psc to rzeczywiście najtaniej jest 40 zł, ale przelewem wystarczy, że zapłacisz (przy obecnym kursie) 21 zł. Albo zawsze możesz pożebrać o czyjeś resztki psc (tylko nie na mpc. ;P), albo poczekać, aż euro zejdzie do 20 zł.

0eab14ddf550.png

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Orangebox jeszcze "żyje" ? Bo rodzice chceli mi kupić na urodzinki, objechali pół miasta i nie było nigdzie i dostali informacje, że tego już nie ma :x

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam pecha z PSC :P

We wszystkich sklepach oznaczonych na mapie nie wiedzą co to jest xDD

Ale zawsze można zrobić przelew :P

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

1. Linki w code.
2. Możesz napisać o tym, że w czasie wypróbowywania przedmiotu mamy 25% czy tam 50% zniżki na niego.
3. Dodaj screeny i jakieś ładne kolorki np.
Test

[font=comic sans ms,cursive][size=5][color=#ffffff][i]Test[/i][/color][/size][/font]
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Team Fortress 2] Kup konto premium!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...