Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Kup konto premium!

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@krulaks Minimalna wpłata Steam to 5 euro, a to że w Mann Co można item za kilkadziesiąt centów nie oznacza możliwości wpłaty danej kwoty na Steam.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nie rozumiem ... wszystko zrobiłem jak napisałeś i ... nic

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem kupiłem Orange Box-a w empiku oryginalnego i mój tf nie ma oremium help prosze o jak najszybszą odpowiedź , jeżeli zadziała like i 500 łapek ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jeszcze mozna kupic na allegro i wtedy sie podaje passy i koles ci doladowywuje konto steam . jest allegrowicz 100% pozytywnie

Opublikowano

Oprócz sensu takiego że chcesz zmniejszyć trochę % warna to nie widzę nic innego na pisanie takiego poradnika. Steam za twoje doładowanie ma pieniądze. A jak chodzi o pieniądze to oczywiste, że Steam jak i np. paysafecard pisze wszędzie jak krok po kroku doładować sobie pieniądze na swoje konto... Jedyne co musisz zrobić to kliknąć w wielki przycisk 'Doładuj fundusze do swojego portfela Steam' a później robić co pisze... Tak jak ty napisałeś w punkcie 6 - "6. teraz - Przejdź do Kasy i rób to co Steam ci każe biggrin.gif" sam potwierdzasz że wszędzie pisze co mamy robić... Tak samo pisze to na Steamie, w grach np. TF2, paysafecard itd. Poradnik bez sensu jak dla mnie...

Opublikowano

@Tomardo.

Może przeczytasz datę wydania tego tutka ? I jakąkolwiek aktywność tego usera w dziale? Hmm.. zerowa? No widzisz to po co go pouczasz. Proszę już nie spamować.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

a jest jakis sposób z SMSem?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. Jak doładuje 5 euro na steamie i kupię coś w sklepie w tf2 to bede mial premium w tf2 (300 miejsca w plecaku) i premium na steamie (mozliwosc zapraszania znajomych)?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem gdy już wpisuję kod PIN PSC TO wyskakuje mi taka informacja:

Stan konta twojej karty paysafecard jest za niski na pokrycie otwartej kwoty (0,35 EUR). W celu przeprowadzenia żądanej transakcji skorzystaj z dodatkowych kart paysafecard.

Liczę na szybką odp.

Daje MILION +++++++++

VGhlUmVWZVNfX19ldW5lX19fNTAwX19fTlVMTF9fXzVfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Skoro twoja karta jest warta mniej niż 5 ojro, to nie możesz zapłacić, bo minimalna wpłata na Steam to 5 Euro.

0eab14ddf550.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...