Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Pobrać Clienta Z Bardzo Dużą Prędkością

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1367409267-U863104.png

Z pewnością wielu z was chciałoby czasami szybciej pobierać client'a serwera prywatnego. Poniżej przedstawiam wam program który przyśpieszy wasze łącze tak abyście mogli szybko oraz bezproblemowo pobierać client'a do gry i nie tylko. Program zwie się Internet Download Manager. Program pozwala nam na szybsze pobieranie plików z internetu między innymi clientó'w privów gry Metin2.

Gdzie możemy go pobrać?

http://www.dobreprogramy.pl/Internet-Download-Manager,Program,Windows,16192.html

Jest to niestety tylko wersja trial jednakże warto wykupić pełną wersję. Program ma również dodatkowe atuty i opcje oto niektóre z nich:

★ W dowolnym czasie możesz zatrzymać pobieranie i dokończyć je później
★ Możesz zaplanować aby program zaczął ściągać wybraną rzecz o wybranej godzinie
★ Zaplanowanie wyłączenia komputera po ściągnięciu wybranego pliku
★ Pobieranie filmików z różnych serwisów typu: YouTube

Gorąco polecam program każdej osobie która ma słabe łącze, lub chce szybciej pobierać pliki.

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To działa ? Jak moja maksymalna prędkość to 124kb/s to będzie szło 248kb/s ?

Edit @

Domyślnie idzie bez tego 124kb/s, z programem 133kb/s ;p

Opublikowano

to nie jest podwójne tylko zwieksza transfer, prawie zawsze uzywa on 80% internetu a normalne sciaganie 50% wiec jest lepiej.

Opublikowano

@UP

to chyba tylko na mozille i explorera.

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Opublikowano

Da sie chyba na każdej przeglądarce.

Jeśli nie ściąga Ci przez Google Chrome, wejdź w Internet Download Manager > Ściąganie > Opcje ; i tam zaznacz twoją przeglądarkę.

@Edit ;

@Topic ; Nie tylko clienty można tym pobierać ;), ja używam tego programu na codzień. Nie radze tylko pobierać tym ze stron z captachą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To zalezy od programu ale w którymś temacie w single player->download jest program do szybszego ściągania Internet Download Menager .Dochodzi mi do nawet 2 mb.

:P a Bylo Tak Pięknie

post-382685-0-93987800-1319794609.jpeg

Opublikowano

Polecam też dodatek do Firefox'a DownThemAll! i program JDownloader, one również ściągają z pełną prędkością.

DownThemAll! nie działa na hostingach typu HotFile czy FileServe np.

A JDownloader, śmiga ładnie ^^

nie ma mnie tu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

normalnie mi leci 61kb/s a z tym 66kb/s wow dzieki... <_<

Jesli masz neta 512 to i tak wiecej niz 64 nie pociagniesz a 66 to tylko wizual xD Ten program nie bedzie sciagal z predkoscia wieksza niz macie napisana na umowie z dostawca ludzie uzyjcie czasem swoich szarych komorek...

76561197982068149.png
Opublikowano

Jesli masz neta 512 to i tak wiecej niz 64 nie pociagniesz a 66 to tylko wizual xD Ten program nie bedzie sciagal z predkoscia wieksza niz macie napisana na umowie z dostawca ludzie uzyjcie czasem swoich szarych komorek...

Mylisz się ;) I po reputacji tego tematu widać że raczej też działa bo nikt by nie dawał tyle lajków za byle gówno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...