Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rappelz Hero

twojacorka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie, mial 65 lvl poszedl bic do cv, zabil jednego moba i odrazu mu wbilo 155 lvl, dlatego 3/4 serwera ma juz 3 profesje... Forum nie czytam bo jakos nie chce mi sie zaladowac...

Dodatkowo zapomnialem dodac jeszcze jednego irytujacego buga, dostajesz dc, po rlg nie masz np peta, lub seta. Akurat bylem siwadkiem jak po dc koles sie zalogowalem i nie mial juz aniola :).

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu jak się loguje do gry to mnie wywala i pisze ze nie można połączyć się z serwerem czemu?

Zapewne admin znow cos robi na serwerze. Ja juz sie na tym servie nie bawie :P. Tragiczny taming i dc <_< .

Opublikowano

The server will be offline for today and tommorow :

3AM GMT+1

-----------------------

why? :

this is becouse i've found some glitches, and ill fix it, altho its lots of work and i want to do it smoothly, without causes.

serv odpala dopiero w srode lub czwartek

Opublikowano

ja ze swojej strony chciałbym się pochwalić swoim serwerem rappelza pewnie duża część z was ma już taki macie pare screenów

http://imageshack.us/photo/my-images/696/rappelzscreen00000002n.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/69/rappelzscreen00000003k.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/594/rappelzscreen00000004.jpg/

spróbuje kiedyś odpalić na hamachi ale raczej bedzie z tym cienko bo mam dosyć dobrego kompa ale grając sam mam lekkie lagi:/

Opublikowano

Tamowanie jest okropne .. Ale dla chcącego nic trudnego ! Wystarczy się troche pomęczyć :rolleyes: W moim przypadku to przynosi efekty !! :P Salamandra 101 i anioł co prawda 1 lv ale się wbije

Ps: Wy też dalej macie błąd ? ? ? I czy po tej kilkudniowej "przerwie technicznej" jakiś nowy luncher będzie ? ? Albo moze patcher

Opublikowano

Nie po prostu admin mówlił że na 2/3 godziny wyłączy serwa bo będzie pracował przy czymś tam :) A z tamowaniem prawda jak się chce to się coś ztamuje :D

Opublikowano

Mod pisał ze restart ale mojemu kumplowi się wejśc udało ... Mi się nawet luncher nie chce włączyć

Opublikowano

Proszę że tak powiem nie srać,wystarczy włączyć launcher i poczekać 2-3 minutki i działa:)

Btw. jest jakaś Polska gildia??

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

Do pobrania jest nowy luncher V5 tylko antywirus wykrywa mi dwa zagrozenia !!! :angry: Podobno na starym luncherze nie bedzie dało sie grac za kilka dni ...

@Edit Sory luncher nie ma wira tylko NET flamework 4.0 ale tak czy inaczej zeby właczyc rappelza potrzeba 4.0 a lepiej tego nie instalowac ...

Opublikowano

Z każdym resetem jest gorzej. To nie działa magazyn to mniej skilli na start, a teraz jeszcze taming 25% :( ale jak się gra peciarzem to źle nie ma :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...