Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rappelz Hero

twojacorka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno powstał nowy serwer Rappelz o nazwie Rappelz Hero. Piszę o nim ponieważ mało osób na nim gra, a z polaków ja(Polak) i jedna polka(Agnnes)Szukam także osób do grupy, żeby razem poexpić. Będę robił polską gildię(PolishElite zgłoszenia do Polak)Oto znajome mi dane serwera:

Raty: Exp: 90x Drop: x60 Gold: x60 Dropi po ok. 30-100k rupii. Z pierwszego potworka odrazu 8 lv potem 10 expi się banalnie do 20 lv od 21-40 bardzo łatwo od 41-45 łatwo od 46-50 dosyć łatwo 50-65 średnio 66-80 dosyć trudno 81-100 trudno 101-150 bardzo trudno 151-maks. bardzo bardzo trudno(najlepiej expić wgrupie bo wtedy exp jeszcze x120)

Strona Główna:

http://rappelzhero.no-ip.info/

Reje:

http://rappelzhero.no-ip.info/register.html

Mała uwaga!!!!!!!!!!! Jeśli komuś kursor nie chce wczytać pól nickname i hasło klikamy Tab aż się pojawi kreseczka od tekstu!!!!!!!!!

Żeby zagrać pobieramy client AOR:

http://ageofrappelz.com/

Mamy go na dole(Mirror US)Client

I Patch ze stronki Rappelz Hero:

http://rappelzhero.no-ip.info/Download.html

Wypakowujemy AOR i Launcher z Rappelz Hero. Uruchamiamy Launcher

Uwaga do gry wymagane jest mieć poprawnie zainstalowany .net framework tzn. 1.1 - 2.0 - 3.5

.Net framework 4.0 nie jest wymagany i nie instalujcie go jeśli nie chcecie mieć problemów z PC

Po wypakowaniu launchera uruchamiamy przez launcher z literą H jako ikoną logujemy się i gramy

Nie wyrzucajcie tego proszę do kosza. Robię to dla serwera i dla Polaków :)

kubak479.png
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chwilowo stronki mi nie działają(poza AOG) coś nie tak z serwerem czy może jakieś chwilowe przeciążenie?

Nie wiem. Mi stronki działają, a jak się próbuję zalogować to po naciśnięciu serwera wyrzuca z jakimś błędem(przynajmniej wczoraj). Zaraz sprawdzę i dam znać.

Nie wiem. Mi stronki działają, a jak się próbuję zalogować to po naciśnięciu serwera wyrzuca z jakimś błędem(przynajmniej wczoraj). Zaraz sprawdzę i dam znać.

SERWER ONLINE BYŁ RESET ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!!!! NICK: Polak

kubak479.png
Opublikowano

Już działa, jednakże wczoraj było dość... okropnie. Pograłem 15minut = DC i tak około 20x z rzędu, ale w nocy się skończyło.

Nick Ewlira Klasa = Cler

Opublikowano

Wszystko piekne i Ładne luncher bez wirusa ale ciekawy jestem dlaczego mi nie dziala gdy loguje sie na serwer

Launcher nie ma wirusa. trzeba się z tym pogodzić nie łączy bo są przerwy nieregularne robione na forum ich wszystko opisane ale to znak, że nie to co w AOR czuwają nad serwerem bo naprawiają co chwilę każdy nawet najmniejszy BUG.

DAJ PLUSIKA TO NIEBOLI

kubak479.png
Opublikowano

Witam,

Jak tam serwer działa ???. Czy ktos moze wrzucic instalke AOR na cos innego ?, z 3 serwerow kiepsko sciaga, net 6 mb a leci 100.... xD

EDit:

Sciagnalem launcher, prosze o to ss, podziekuje za cos takiego :angry:

d85aeed2e900e5ef.jpg

Uczeń
Opublikowano

Ha ha Net framework 4.0 ma wira a launcher nie!

W pliku launcherV4.rar są te oba pliki (launcher i net framework) więc puźniej można go skasować net framework (lub cały rar ale launcher se zostaw :P) i po kłopocie z wirem!

/Reflink

Opublikowano

Ok, wszystko dziala, dostajesz tego plusa.

Teraz tak :

Czy serwer aktualnie dziala ??

Kurde instalka mi sie sciaga predkoscia 80 kilo...czy jest jakis inny link do instalki zeby lecialo przynamniej 300 KB/s.. Czy jestes w stanie wrzucic ta instalke na serwer

http://ifile.it

??,

Pozdro.

Uczeń
Opublikowano

OO nie kolego :P

Sam ściągam przez google chrome z prędkością 237 kB/s (2-3 godzin)

Więc odpada

A co do "serwer aktualnie działa" to ja nie wiem bo pobieram

Down:

z pierwszego lepszego wiem że usa mirror chyba 1

2x Down:

Chyba prowadzą prace serwerowe jeśli obecnie nie można się połączyć

/Reflink

Opublikowano

No to tobie leci zdecydowanie lepiej niz mi...Mozesz mi jeszcze powiedziec z ktorego z tych 3 serwerow AOR sciagasz ?

Opublikowano

JA norma wybralem serwer, zalozylem postac i gram D:.

Dropu w ogole nie ma, rupie leci po 0, czemu ?

Opublikowano

JA norma wybralem serwer, zalozylem postac i gram D:.

Dropu w ogole nie ma, rupie leci po 0, czemu ?

wczoraj był naprawiany bug bo tutaj admini są 24/7 forum i poukrywani w grze szukają bugów i je naprawiają. dziękuję wszystkim za skany, nie mogłem ich wstawić bo o komentarzach nic nie wiedziałem.

kubak479.png
Opublikowano

Bardzo fajnie sie gra, ale samemu nudno, czy jst ktos chetny do bicia mobkow ?, glownie mi chodzi o lm i cv, aktulanie mam 65 lvl, ale dzis wyciagne zapewne 80.

Dodatkowo, dlaczego widze kolesia, ktory ma lvl 150+, mimo, ze godzine temu mial okolo 50...

Uczeń
Opublikowano

Polecam serwer!!!!

Miły admin który usuwa wszelkie bugi!

Oraz doszły mnie słuchy (admin pisał) ten serwer będzie robiony na epic 7 za "chyba" 2 tygodnie ale nic nie obiecuje! -- (nic nie wiadomo co z tym)

/Reflink

Opublikowano

Zapraszam do Polskiej gildii Polish Elite. Jest już 10 polaków ciągle przybywają nowi. Pomagam na starcie gry. W sprawie gildii pisać do Bonkers albo Qauttro.

Opublikowano

Polecam serwer!!!!

Miły admin który usuwa wszelkie bugi!

Oraz doszły mnie słuchy (admin pisał) ten serwer będzie robiony na epic 7 za "chyba" 2 tygodnie ale nic nie obiecuje!

Taa oprocz bugow, jeden mob i juz masz 155 lvl, tamowanie petow to chyba jest 1 % ustawione..evoker 10+5, 30 kart t3 zero zlapanych xD xD xD xD xD

Opublikowano

Działa wam rappelz? Bo mi wyskakuje błąd. A i mam pytanko w sprawie petów.

1.Jaką zrobić postać na dropienie petów t4. Jedni twierdza, że 150lvl, a inni, że 110-125.

2.Jaka jest szansa na oswojenie jakiegokolwiek peta, bo spaliłem 10 orków,5 rp i 3 yetki xD

Opublikowano

Działa wam rappelz? Bo mi wyskakuje błąd. A i mam pytanko w sprawie petów.

1.Jaką zrobić postać na dropienie petów t4. Jedni twierdza, że 150lvl, a inni, że 110-125.

2.Jaka jest szansa na oswojenie jakiegokolwiek peta, bo spaliłem 10 orków,5 rp i 3 yetki xD

Mi aktualnie nie dziala, pisze, ze nie moze sie polaczyc z serverem.

1. Karty t4 leca od 90, jednak wieksza szansa na drop karty jest od 120 lvl+.

2. Tamowanie to smiech na sali, malo co tamuje, tak jak napisalem, evoker z karta 10+5 na 30 kart t3 nic nie stamowal o.O

Uczeń
Opublikowano

Tzn? Jaki 1 mob na 155 lvl?

A co do tamowania to nie wiem co admin z tym zrobi ale wszyscy narzekają więc chyba powinien coś zrobić.

Pisze że nie można się połączyć z serwerem ponieważ naprawiają bugi itp (nie czytacie na forum?).

Cytuję: "hole day maintenance, to carefully check whats wrong and how."

/Reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...