Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe NS na PL

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki sam problem jak kilku userów . Włączam , wchodze na ,,za darmo" i mam tylko 3 oferty , ale one mają odliczanie jakieś z którym nie wiem o co chodzi . A jak wchodze na super rewards. Wypełniam wszystkie ankiety to żadnych nd nie dostaje . Zrobiłem kilka i mam tylko 12nd .

Czy tutaj chodzi o to , że codziennie są jakies inne oferty , a czasem nie ma żadnych ? ;)

+++++ Mile widziane : )

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GOOOOOOOWNOOOOOOOOOO!JA PIERDOLE!!!W PIZDU DUPE MAC NO JA JEBIE KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~!!!!!!!!!

nie51jpg_xwqhwpp.jpg

exmodmt2/exmodmc/exmodcs/exgm/exmentor/exmmt/exmct/exvip

To wszystko zostało mi odebrane po kłótni z Makinem.

Opublikowano

A jak wchodze na super rewards. Wypełniam wszystkie ankiety to żadnych nd nie dostaje .

Dzieki. A o czemu z sw nie dostaje nic ? ;/

Opublikowano

Jak ta instrukcja jest opisana do kitu -.- może mi ktoś to wytłumaczyć inaczej ? i jest to bezpieczne , nie zostanę za to zbanowany ?

Pomogłem ;>? Proszę Like !:)To nic nie kosztuje :(

Proszę administracje o zdjęcie kilku procent :(

Opublikowano

Czyli nie idzie tego wykryć w żaden sposób ? , mógłby mi ktoś jeszcze po polsku napisać jak tego używać <lajk>

Opublikowano

Po Polsku powiadasz kolego ? : )

Włączasz hide my ip z tego tutka

Wchodzisz na google i wpisujesz "my ip " jeśli 1 strona jest po angielsku- zmieniło CI IP

Wchodzisz na nostale.pl

Logujesz się

Wchodzisz w nosmarket

doładuj nd

Sponsor pay albo super riwards , ale może dziś nie być ankiet już o tej godzinie

Licze na lajki :D

@Barycz , ale przez proxy trzeba poszukać działającej , bo niektóre nie chcą logować na nostale.pl

I trzeba się liczyć z tym że będą dość duże lagi przy tym

d5effffd7ca89449.jpg
Opublikowano

A może ktoś mi pomóc , bo strasznie mi zamula net i strona włącza się nie wiadomo ile czasu . Używałem już tego programu co na 1/2 stronie ktoś podał do przyśpieszenia łącza internetowego . Ma ktoś jakiś inny sposób ? ;)

Opublikowano

Link nie działa a jak pobierałem z internetu ten sam to instalował się i wyskakiwał jakiś błąd ;<

Opublikowano

3Up A nie da się tego jakoś przyspieszyć ? Bo skoro ma tak zamulać to nie ma sensu zmieniac ip ;/

A i jeszcze jedno , wczytuje mi się bez zmiany ip 7 ofert. 3 są na czas jakiś to w ogóle ich nie robię . A 4 są za 3/ 6/ 3/ 1 i jak je wypełniam podaje email to albo nic nie przychodzi na maila , albo przychodzi a i tak nie dostaje ND . Nie mam pojęcia o co chodzi :<

( Wybaczcie , że tyle pytań ale po prostu mi na tym zależy :> )

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

Dzięki za tego tuta ale mam pewien problem, a mianowicie wypełniłem jednego dnia troche reklam i dostałem za nie ok. 100 ND ale gdy próbowałem wypełniać je na 2 drugim koncie doszły tylko 2, które w sumie dały zaledwie 13 ND :/ czy to jest wina tego że na obydwu kontach wypełniałem z tego samego IP, które mam z aola? Spróbuje jeszcze wypełnić na tym koncie reklamy z IP z hotspot shielda.

PS. Po jakim czasie pojawiają się nowe reklamy?

18706.png
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...