Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe NS na PL

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to dowod poprosze ze kolegi :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma dowodu, ja wrzuciłem na mpcforum ten sposób, potem sobie wykradli, jeśli nei usuneli jeszcze to mozesz poszukac moich tematów w koszu, bo zostały usunięte, po czym po 1 miesiacu pojawil sie "CUDOWNY SPOSOB NA ND". zobacz w moich postach i zobacz na date kiedy zamiescilem. jak napisalem do jednego ktory to "wymyslil" to nawet nie odpisał.

1517585546.png

Daj + za internet :D

Opublikowano

Nie zakladałes go , bo by pisało na Twoim profilu w "tematach" a nie masz zadnych tematow , wiec sie nie bulwersuj ze Tobie nie działa a innym nie i skoncz spamic , idz do działu mt2 tam mozesz jechac równo i obrazać innych

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Dobre ;)

Mam juz 80 ND ^_^

Tylko że ip mi się nie zmienia i musze na moim jechac :(

Ale like masz :)

@Offtop

Na metku też to działa ;)

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Ja mam problem z prędkością internetu po włączeniu Hide my ip i połączeniu się z jakimś US Ip internet zaczyna chodzić tak wolno ze nie da się wypełniać ankiet itd :/ mam internet 8mb

Opublikowano

2@UP

Pobierz ten program on Ci pomoze , przyspieszy ci lacze internetowe:)

cFosSpeed 8.00 Build 1946

Opublikowano

A jest za to ban lub wgl jakaś kara?

Mi się wydaje że nie powinno być bo to sa sponsorzy, klikam w reklame i wypełniam a oni w zamian dają mi ND.

PS. Działa też to na nostale.co.uk i na innych globalach prawdopodobnie ;)

Sprawdzałem na nostale.co.uk i działa :)

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Za to nie ma bana.Przecież np na plu gameforge specjalnie to zrobilo zeby ludzie ci ktorzy nie maja kasy na nd sobie uzupełniali

Edit@ Może mi ktoś pomuc skończył mi sie trial hide my ip i gdy go wlaczylem to sie pokazało sie ze nie ma juz triala.Ale gdy wszedłem w rejestr usunełem ten klucz w rejestrze.To nie mogłem hide my ip już włączyć i gdy zainstalowałem go ponownie to już nie ma tego klucza w rejestrze ani nie mam triala. Po ponownym zainstalowaniu Pomoże ktos?

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Za to nie ma bana.Przecież np na plu gameforge specjalnie to zrobilo zeby ludzie ci ktorzy nie maja kasy na nd sobie uzupełniali

Edit@ Może mi ktoś pomuc skończył mi sie trial hide my ip i gdy go wlaczylem to sie pokazało sie ze nie ma juz triala.Ale gdy wszedłem w rejestr usunełem ten klucz w rejestrze.To nie mogłem hide my ip już włączyć i gdy zainstalowałem go ponownie to już nie ma tego klucza w rejestrze ani nie mam triala. Po ponownym zainstalowaniu Pomoże ktos?

Pobierz Program HotSpot Shield, używaj go zamiast hide'a. polecam.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Nom zdecydowanie jest lepsy od hide my ip dzieki :) Łap like :D

spam, następnym razem będzie 5% /beliaar12

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

Wy też tak macie że od kilku dni 0 darmowych ofert nawet jak zmieniacie ip?

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Bo czasami nie ma reklam , zdaża sie :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tego szukałem ! Wielkie dzięki !

Temat fajny ale mogłeś napisac o błędzie który często się pojawia i mówi że nie ma dostępnych ankiet

6af9075286d7b251.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie te ankiety można też wypełniać na stronie nostale ?

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

nie ogarniam.

Ani aol, ani HSS ani HMI po 'rzekomej" zmianie IP nic sie nie dzieje. Cały czas mam tą samą prędkość neta, i widziałem na stronce że cały czas mam to samo IP. Cholery idzie dostać bo już kiedyś mi działało to na gamersfirscie a teraz dupa. Doradzi ktoś coś?

Opublikowano

UP@A dobrze skonfigurowałeś Aola ?

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...