Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMt2 [PL] [DEDYK]

DiamondMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oj wasz diamondzik juz off:< a tak zescie sie rzucili jak na mieso, admini to ze wasz serwer upada nie znaczy ze musicie atakowac inne :<

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Opublikowano

Wie może ktoś, na jaki lv jest misja z certami?? Bo mam 100 lv i nie mam tej misji (konary wykonałem)

Opublikowano

Serwer jest bardzo atrakcyjny na sam start było bardzo dużo ludzi ...

Sam osobiście na nim gram i nadaje się na taki na jakim można zawiesić się dłużej czasu bez problemu ..

Jest bardzo dużo rzeczy i nowości których innym serwerom brakuje to przyciąga jeszcze większą uwagę !

Nie będę wypisywał szczegółów ale naprawdę bardzo serdecznie zapraszam na DiamondMT2 i polecam ten serwer jak najbardziej ; )

bannerek2_.gif

"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona inteligencją"

Opublikowano

ale ściema nowy serwer i już 700 graczy online ? jasne

Graczy online: 886

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Porażka z expem + nieuzasadnione lagi ? Bonusy 50% więcej expa sprawy nie załatwią, bo podobno miały być większe spoty, a wcale nie są proporcjonalne do ilości chętnych na spot :/

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, bardzo dużo ciekawostek i fajnych dodatków ; ) .

Z każdym dniem serwer się rozwija, a ma zaledwie 2 dni ! ^^

POLECAM

23627411723666170495.png

Jeden, jedyny, oryginalny Szajbuus.

Opublikowano

exp jest dobry kasa tez dobrze leci ja polecam serwer

ps.Czemu sklep z przetopami nie idzie otworzyc wczoraj dzialal a dzisiaj juz nie(ten dziadek Soe...)

26495931301941812087.png[/url]
Opublikowano

Pierdolone 13-latki. Chcielibyscie tylko servy z nowym, SMIERDZACYMI, NIEDOJEBANYMI ITEMAMI ! Kurwa, mnie to juz wkurwia na maksa ! Zrobcie serva bez, zadnych pierdolonych nowosci ! Dodajecie jakies gowna, bo wiecie, ze pierdolone dzieci wbija. PIEPRZE DIAMONDMT2, JEST DO DUPY. ZRESZTA TAK JAK KAZDY INNY FOR FUN !

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...