Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiamondMt2 [PL] [DEDYK]

DiamondMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zgadzam sie z upami..ch padają juz co secunde...kurwa mnie bierze jak mam sie co kilka sec logować po zmianie 2 bonów...nie wiem jak musza sie wqrwiac ludzie bijacy metki, czy ripka, bo na te same ch juz sie nie logną w przyapdku metków by to coś pomogło, bo riper to wiadomo..

a co do bonów to sa swietne i takie niech pozostaną,,,trzeba sie pomeczyc

pozdrawiam

Opublikowano

Kur... niedoroby genetyczne, ogrnijcie tą waszą "perłę wśród serwerów" bo w ciągu 10 min w v2 wywala kilka razy i nie jestem w tym odosobniony do ch.....

Opublikowano

Kur... niedoroby genetyczne, ogrnijcie tą waszą "perłę wśród serwerów" bo w ciągu 10 min w v2 wywala kilka razy i nie jestem w tym odosobniony do ch.....

Nawet nie znasz polskiego języka, a zwiesz jak opętany. W ciągu 10 min. tylko Ciebie w v2 wywala, mnie jakoś nigdy jeszcze nie wywaliło na serwerze podczas expienia.

Chat serwera DiamondMt2:

http://xat.com/DiamondMt2PrivServ

mca.png

Opublikowano

Ehh server dobry przed chwilą dropłem stal z metka 90 i co ?OFF ciekawe czy mi cofnie stal.

Gdyby nie padały ch to najlepszy server na jakim gralem.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Albo sprzęt podany w 1 poście jest zwykłym kłamstwem, albo zrobiliście tak choooyowy serwer że co 2 minuty z Niego wyrzuca.

Mam sprzęt z 8GB ramu i 10MB/s internet więc współczuje tym z jeszcze słabszym sprzętem..

Opublikowano

Wywala was bo jest bug z av3 jak ktos do av3 chce wejsc loga caly server.. all CH sa wporzadku ;/ jesli nie wiecie nie wypowiadajcie sie ok? ze CH pada ..

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

Teraz jest jakaś konserwacja , mają naprawić to loganie. Serwer Cud, miód i orzeszki . Zajebiście sie gra. POZDRO

PJONA!

nie regulaminowa sygna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...