Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tragedia na wyspie Utoya, Zamachowiec zabil 86 osób - kara śmierci czy dożywocie?

;<  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za zabicie 86 m?odych ludzi.....?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Legenda
Opublikowano

Niech go zamkną w pokoju bez klamek i niech tam gnije do końca życia, gnojowi się zachciało zabijać to niech teraz cierpi.

Opublikowano

Pewnie dostanie maksymalnie 21-30lat z tego co mówili w tv :0 ale ich ''więzienia'' wyglądają jak hotele!

Kara śmierci huj z tym że nie będzie cierpiał ale zdechnie :P albo niech go rozstrzelają xD

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Zdecydowanie dożywocie.Śmierć to nie jest kara dla takiego gnoja.Dożywocie oczywiscie bez mozliwosci zwolnienia

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

z drugiej strony dziwi mnie troche ze tak se latal z pistoletem i rozpierdolil 86ludzi, nie bylo nikogo kto by probowal go powstrzymac?...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mordercę zamordować. <_<

A co mu po tym że pójdzie na dożywocie, jak nie wytrzyma tam to się powiesi na klamce, proste.

Opublikowano

Zdecydowanie dożywocie.Śmierć to nie jest kara dla takiego gnoja.Dożywocie oczywiscie bez mozliwosci zwolnienia

I co będzie sobie żył można powiedzieć w ''luksusie'' - za taki czyn???? rozumiem wpierdolić go do najcięższego więzienia bo ich więzienia to śmieszność... lepiej niż w niektórych polskich hotelach...

Kilka SS z ich więzienia:

norwegianprison04di6.jpg

norwegianprison07je4.jpg

norwegianprison10tg1.jpg

I to jest więzienie?

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Dobrze, ze nie zrobil tego w Australii. Tam to by dopiero mial warunku w wiezieniu o.O

Teraz zmienili z aktu terrorystycznego(21 lat) na zbrodnie przeciwko ludzkosci(max 30) czy cos w tym stylu

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mylicie się wszyscy jakie Avada Cedabra czy coś takiego jakie dożywacie dawać go na Elektryczne krzesło i jedziemy z tym koxem i tyle :D

Opublikowano

taka kurwe jak ten szmaciaz to do zapierdolic tak zeby jak najbardziej go bolalo pierdolic jakies tam prawa czlowieka tak bedzie siedzial w wiezieniu i opierdalal sie calymi dniami zajebac taka szmate

Opublikowano

Znając naszych kozaczków którzy teraz napinają co by mu zrobili to by nawet do niego nie podeszli -ohh wielka ulga że mój ojciec 2 miechy temu wyjechał z oslo bo było nie ciekawie :) ,ale co do Norwegów to nie wiem ,ale raczej rodziny ofiar się nim odpowiednio zajmą jeśli wyjdzie

Opublikowano

karał dożywociem? a my się bawimy w szeryfa co? ja już to kara śmierci była by dla niego najlepsza, zabił 86 osób.pewnie też wiele dzieci, a taki sprzymierzenca ma siedzieć spokojnie w więzieniu do konca życia? to coś jest nie ok, bo lepiej go dać do komory gazowej niż w spokojnej śmierci spać sobie w więzionku

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

karał dożywociem? a my się bawimy w szeryfa co? ja już to kara śmierci była by dla niego najlepsza, zabił 86 osób.pewnie też wiele dzieci, a taki sprzymierzenca ma siedzieć spokojnie w więzieniu do konca życia? to coś jest nie ok, bo lepiej go dać do komory gazowej niż w spokojnej śmierci spać sobie w więzionku

Nalezalo im sie oczywiscie nie chodzi mi o dzieci a zasranych muzulmanow nie wypiepszaja z europy to bylo ostrzerzenie

Opublikowano

Aktualnie siedzi w celi bez kontaktu z nikim. Tam powinien spędzić reszte życia.

Według mnie śmierć to za mało. ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dla mnie sprawa jest prosta : Zabiłeś giń

Jak dostanie dożywocie może ubiegać się o zwolnienie po jakimś czasie wyjdzie i znowu kogoś rozpierdoli

Jak dostanie karę śmierci to nie 30 sekund i ma po problemie, ale gdy będzie reszte swojego zasranego życia spędzał w pace to każdego dnia, o każdej godzinie myślał o tym że przez niego zgineło tyle osób i resztę swojego życia spędzi w celi 2x2 z łóżkiem i sraczem. Według mnie to gorsza kara, jakbym miał iść na dożywocie to bym wolał śmierć chemiczna. Według mnie powino się zabijać pedofili bo oni do żywocia nie dostają, wychodzą z paki i znów szukają swoich ofiar. Albo Kastrować skurwieli!!!

Tylko tak się nie da, prawa człowieka powinny być cofane do kogoś kto popełnia takie bestialstwa...

Opublikowano

Większość dzieci wypowiada się "kara śmierci to za mało" "Tortury dla niego!!1", to nie polska czy USA. To norwegia, tam ludzie w więzieniu mają lepsze warunki niż część ludzi mieszkających w Polsce. Będzię karany prawem norweskim, czyli za terroryzm grozi mu 21 lat więzienia (maksymalna kara) z tym że jeżeli zdecydują podporządkować to pod zbrodnie przeciw ludzkości to dostanie 30 lat więzienia.

IMHO cel miał dobry, tylko złe wykonanie.

Film z akcji breivika

Opublikowano

@Up

Dobrze mówi, jeżeli jest poczytalny dostanie maksimum 30 lat za zbrodnie przeciwko ludzkości, jeżeliby nie był dostałby max. 15 lat w zawieszeniu. W Norwegii jest taka tolerancja, że nikt nie wiedział co to jest terroryzm. Tam nawet wojsko/policja nie wiedziały co robić. Dodatkowo może żądać komputera z internetem do grania w MW2 (jego ulubiona gra i trening)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...