Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim zagrac na plu ?

Arkanus

Kim zagrac na plu ?   

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kim zagrac na plu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra WP jest wbrew pozorom nie taka tania i przyjemna (zwłaszcza na małych lvl) jak to wszyscy prezentują na forach. Prawda jest taka, że 90% z tych ludzi nawet na privatach nie katowała łejpona , a uważa że wie o nim wszystko na podstawie 3 przypadkowo przeczytanych poradników.

Zastanów się czy jesteś osobą która woli katować trudne postacie , poświęcać setki godzin, tracić nerwy , ale na wysokim levelu będziesz "mad skillz" , czy też wolisz postać przyjemną, na odstresowanie i do zabawy , która nawet przy małej ilości godzin online będzie sobie radziła.

Jeżeli wybierasz "no-life" to sugerowałbym szamana smoka - jest on wyśmienity w PVP (na sporym lvl ;] ) gdyż mało kto ma KD/tarcze z abs. Do tego nie musisz robić buffa, i będziesz zawsze mile widziany w gildiach.

Jeżeli natomiast chcesz mieć pro postać małym kosztem mental będzie najlepszym rozwiązaniem - ku są stosunkowo tanie, co to jest kilka/naście KK. Do tego nie potrzebujemy wybitnie dobrego EQ aby sobie sprawnie radzić. Na wyższym lvl dobry w pvp, a i sam dt/metki zrobi więc postać uniwersalna.

pozdrawiam ; fin

1558208423.png

1560830675.png

Opublikowano

Ja zaczołem grać daggerem i jak narazie sie gra zaczepiście nie nudzi sie masz do wyboru lur exp ogolnie ocena na moje tej postaci to Fantastyczna :)

sincara2.png

Pomogłem Daj plus.jpg

Budowniczy
Opublikowano

ja ci polecam archera i exp na poli

na 45 lecisz do v2 eq 1000pz starczy ebo +8 srbna +8 i jakis jelonek

np +8/9 sr 30 + z kd potwora +3/4 poli na 1 starczy

naprawde dorobisz sie eq w 4 dni na fb

mi na 1 marmurku leci z 64 na 65 10 procent marmurek z m2 na syrku po 5 kk chopdzi

Opublikowano

Gra WP jest wbrew pozorom nie taka tania i przyjemna (zwłaszcza na małych lvl) jak to wszyscy prezentują na forach. Prawda jest taka, że 90% z tych ludzi nawet na privatach nie katowała łejpona , a uważa że wie o nim wszystko na podstawie 3 przypadkowo przeczytanych poradników.

Zastanów się czy jesteś osobą która woli katować trudne postacie , poświęcać setki godzin, tracić nerwy , ale na wysokim levelu będziesz "mad skillz" , czy też wolisz postać przyjemną, na odstresowanie i do zabawy , która nawet przy małej ilości godzin online będzie sobie radziła.

Jeżeli wybierasz "no-life" to sugerowałbym szamana smoka - jest on wyśmienity w PVP (na sporym lvl ;] ) gdyż mało kto ma KD/tarcze z abs. Do tego nie musisz robić buffa, i będziesz zawsze mile widziany w gildiach.

Jeżeli natomiast chcesz mieć pro postać małym kosztem mental będzie najlepszym rozwiązaniem - ku są stosunkowo tanie, co to jest kilka/naście KK. Do tego nie potrzebujemy wybitnie dobrego EQ aby sobie sprawnie radzić. Na wyższym lvl dobry w pvp, a i sam dt/metki zrobi więc postać uniwersalna.

pozdrawiam ; fin

Odniosę się do twojego postu. Odkąd grałem na plu minęło jakieś 8 miesięcy i za ten czas pogrywałem szamanem smok/healer na różnych privach zdobywając niezłe pozycje w rankingu etc. Ostatnio stwierdziłem by spróbować swoich sil na plu właśnie szamanem smok... I nie zgodzę sie z Tobą w kwesti no-life, bo zamierzam poświęcać 3-5h dziennie na grę. Może wbije szamanem za rok ten 75lv xD Ale satysfakcje z gry będe miał ;] Chociaż moj cel to 86 lv i będe do tego dążyć ; D A zeby sie motywować to każdy lv up dokumentuje na ss ; D

Pzdr

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Ja bym zrobił tak na twoim miejscu:

1. Zrobił woja body, wbił mu 30lv.

2. Zaczął bym zbierać na eq dla Sury.

3. Zrobił sure WP, i wyexpił do 20lv i zaczął sam sura

Dota 2 > Lol

Opublikowano

hmm... mam kumpla ktory ma woja 71 lvl wiec expa mam z glowy, co doo skilli to ma w kij ku dla bmki co do eq to jakos sb sam musze radzic dropiac na samym poczatku medale (po 14kk chodza xD) i chodzic na metki potem jakies fms dropic czy cos jak dobrze sie uda to kumpel pomoze w kupnie eq ew oddam mu kase lub odwdziecze sie browarem, ma zamiar zakladac gildie ma w niej gosci srednio z 70 lvl i maja byc bd czesto wojny, wybralem bm z tego powodu , ze mam ku prawie za darmo , expic sam nie musze , eq na start jakies mam (fms +9 , ity +500 pz i tarcze mi bdz zalatwial na 61 to na dt bd chodzil z jego gildia i robil) wiec latwo mi bdz chyba zaczac , na wyzszych lvl bdz sie ladnie kosilo wojenki ;d

ZBIERAM --- =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...