Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim zagrac na plu ?

Arkanus

Kim zagrac na plu ?   

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kim zagrac na plu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Kim zagrac od zera na plu ?

chodzi mi glownie o exp i tanie ku , serwer Kronos ;)

Woje odpadaja chyba , u body aura bd droga ;/

myslalem nad szamkiem smokiem xD nigdy nim nie gralem ;p

ZBIERAM --- =)

Opublikowano

Zdecydowanie Sure WP.

To jest po trochu mental z bodym zmieszany, dzięki czarowanej zbroji i czarowanemu ostrzu (nie mówiąc o strachu).

Nie orientuje się teraz w cenach KU dla surki WP, ale pójdziesz na metki i zarobisz (+ troche ku dla wpka dropnie).

fb.com/myrodj

Opublikowano

zalatwilem sb goscia do expa mniej wiecej do 35 potem to juz popytam kumpli czy by pomogli z expem, chodzi mi tez na wyzszych lvl o pvp , mysle nad BMka ale nie wiem jak z ku ;p

znalazlem fajny poradnik co do expienia sura BM LINK

ZBIERAM --- =)

Opublikowano

Nie jestem zwolennikiem ani bodego, ani WP, ale te dwie postacie beda najlepsze, sam zdecyduj ktora z nich. Mysle ze exp WP bedzie przyjemniejszy, w dodatku jak zrobisz skille, to powinno ladnie isc na wyzszych lv.

a, i lepiej exp sam, przynajmniej na tych lv 10 - 45, bo jak zobacza ze cie wyexpili...

Opublikowano

Sura WP z bronią śr 40 + nie ma sobie równych w expie ,co do pvp też sobie radzi ale nie aż tak bardzo jak BM ,ma tanie Ku dlatego nim graj ; )

normalkino.png

Opublikowano

Body Król <3

Fajny exp na poczatku wiec i łatwy zarobek eq +6 wystarczy ;] do 30 lvl

Oczywiscie chodzi tu o tygre +6 + szeroki +6 i jechana ;]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Sura Wp!:D

Po 1.Takie KU

2.Na Początku Nudna ale expi x2 szybciej Niż woje:)

3.na +75-80Lvl Dobra w pvp :)

polecam WP

Opublikowano

sura bm tanie ku fajny exp i obrazenia do pz w ostrzu co bardzo daje kopa ;] na malym lv spoty sa Twoje.. czarowana zbroje ostrze i strach zrob to na 56 lv spot szponow wezmiesz ;]

Sory pojeba** mi sie . To o wp napisalem xD

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Hehe speader22 tyle o bm/wp się w temacie naczytałeś że się pomyliłeś :P

Także polecam wp i zaczynam grać na PL'u bo zapomniałem że mam fajnego fmsa ze średnimi 34% ;P Zagram wp bo jest to jedna z postaci którą nigdy nic wielkiego na pl'u nie osiągnąłem ;P

Opublikowano

Tanie ku i pod expa to polecam Ci mentala ..

Mental teraz jest tańszy od sury wp .. do 80lv będzie Ci się wyśmienicie expic,jeżeli postać będzie dobrze prowadzona :P

Nie będziesz mieć dużego problemu jak wp z pvp,bo jednak u wp eq trzeba mieć już ogarnięte ;)

Nie powiem że u mentala nie .. ale na pewno wystarczy jakiś słaby abs na początek :P

do tego najlepiej lv 70+ silne g+ i buffek i bijesz sobie bossy z konia przy ścianie,metiny będziesz trochę dłużej bił ale nie będziesz miał dużych problemów z respem mobów.

Do tego weź też uwagę że na wp wystarczy abs na miecze .. a na woju możesz zmienić zawsze broń z 2 ręcznej na miecz i odwrotnie :P

co się zawsze przydaje przy walce o spot :P

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...