Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack FTS Vip loader FREE !

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam viste.Włączam bota odpalam go robię uruchom jako administrator włączam Crossa wchodzę do gry na ship np klikam inset i nic :) dHack nie działa

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano
Ja mam Windows 7 i robie "uruchom jako administrator". Gra się włącza, naciskam "insert" i dupa. :mellow:

U mnie nawet nie trzeba włączac insertu ;o

Włączam gre od razu lewy górny róg mam opcje hacka , nie wiem czemu tak masz. Przeczytaj jeszcze raz Temat rób krok po kroku i spróbuj: włącz Hacka zaznacz CrossFire , kliknij download ,nie wyłączaj hacka , włącz grę , zaloguj się w grze i powinieneś miec w lewym górnynm rogu opcje hacka . Sprawdz i napisz co masz .

Mam 7 ale pisze ze nie mam uprawnien i nawet mi sie ta aplikacja nie otwiera

Musisz byc na koncie administratora na komputerze .

Mam viste.Włączam bota odpalam go robię uruchom jako administrator włączam Crossa wchodzę do gry na ship np klikam inset i nic :) dHack nie działa

Mi działa hack !

Normalnie - włączam hacka -> zaznaczam crossfire -> Download -> włączm grę loguje się -> i w lewym górnym rogu mam tabelkę z opcjami Hacka .

Ja nie rozumiem w czym PROBLEM :)

Opublikowano

PRZEPRASZAM JUŻ ZROBIŁEM HACK DZIAŁA.Jest jakaś fajna opcja na MM i HM np speed ??? bo nie wiem :) lub jakiś inne

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

Wpisałęm pasy za 1 razem i się wyłączyło a teraz jak otwieram haka to wyskakuje

You don't have acces to the vip loader

wtf?

Potwierdz konto na e-mailu (to konto FearTheSkill)

najlepiej go zamknąć i wrzóci do kosza ten temat

Że co ?

Schowaj się !

Niby dlaczego ? hahah

Opublikowano

Ja nie rozumiem :D Otwieram hacka, wszystko mi się wypakowywuje, daję CrossFire, download, uruchamiam grę, ładuje się HGW i Xtrap a po załadowaniu gra się nie włącza :P O co chodzi ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Albo sie myle albo zablokowali polskie IP na forum Czyli hack dla polakow tez juz nie dziala :D

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

hmm chyba się mylisz jesli dobrze zrozumialem pisze (mi naprzykald) ze nie mam na to uprawnien -.-

/edit dobra zwracam honor moze i miales racje :D

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

NIe dziala mi mam konto loguje sie pobieram pliki do crosfire wklejam do folder zu paczowanym crossem i odpalam hacka pisze cos tam z startem odplam gre i nie działa :(

a>
Opublikowano

Siema.Mieliscie moze taki problem ze raz odpaliłem tego haka(zalogowałem sie wszystko tak jak trzeba)ale potem po wyjsciu z cf znów chciałem wejsc rozpakowałem to nic nie musiałem sie logowac daje crossfire21/08/2011,download.Właczam grę i gra sie nie odpala...;/poradzcie cos.

Walnij + co ci szkodzi ;).

8404257_4_1.png

stefanx.jpg

ohr5eg.gif

Opublikowano

Siema.Mieliscie moze taki problem ze raz odpaliłem tego haka(zalogowałem sie wszystko tak jak trzeba)ale potem po wyjsciu z cf znów chciałem wejsc rozpakowałem to nic nie musiałem sie logowac daje crossfire21/08/2011,download.Właczam grę i gra sie nie odpala...;/poradzcie cos.

Nom ja tak mam :angry:

Opublikowano

NIe dziala mi mam konto loguje sie pobieram pliki do crosfire wklejam do folder zu paczowanym crossem i odpalam hacka pisze cos tam z startem odplam gre i nie działa :(

Ale co ty wklejasz ?????????

co ty kombinujesz ? LOL

Wystarczy ściągnąc hacka , wypakowac go (gdzie chcesz) , wlaczyc zalogowac sie i wlaczyc gre ..

Ja tak miałem , juz nie mam.

Nie wiem czego to jest wina i jak z tym sb poradzic mi hack dziala normalnie :D

A co do logowania , to wystarczy raz i juz masz hacka , nie trzeba kilka razy sie logowac .

Hack mi działa . To dzisiejszy ss :P

pzdrdlampcforumbyzarax.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...