Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack FTS Vip loader FREE !

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , przedstawię wam darmowego vip hacka .Vip Hack ten jest 100% For FREE !!

A więc zaczynamy !

* Zrób konto na

http://www.feartheskills.co.uk/FTS/

* pobierz vip hacka

http://www.mediafire.com/?fqkcijp54aqbtmk

* Po zrobieniu konta - włącz VipHacka wpisz passy z tej stronki co zrobiłeś konto , zaloguj się. Zaznacz u góry CrossFire , kliknij Download .

*Poczekaj chwilę ,

* włącz grę ,

* Menu hacka włącza się klawiszem insert , a opcje klawiszami się przesuwa (góra dół) , włącza wyłącza (prawo lewo).

* Oto opcje

byzaraxdlampcforum.png

:)

Jest nawet opcja Shot Trought wall ;) (Zabijanie przez ściany , np. z bazy do bazy ^_^ )

SKAN !

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2966b3879039c4ed97019b3bfc1889e419c82f067ee0ad5f646259c62b3ba5cd-1311673236

Jeśli chcesz podziękować mi , wystarczy mi to , że postawisz małego plusika :)

Pozdrawiam Zarax !

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisjaj o 11:00 dzialal godzina 7:24 przestal dzialac plusik za Chacka :)

Przestał działać , powiadasz ? Hmm...

Zaraz zobaczę .

Co ty pierdzielisz :)

Działa , sprawdź .

Jak masz z czymś problem napisz tu , pomogę ci .

Opublikowano

Wydaje mi się że ten hack to na początku będzie za darmo a potem BOOM ! Zapłać za niego !

9084712_4_8.png <===================== Na tym koncie nie hakuje.

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Witam jak chce wlaczyc hacka to pojawia mi sie You don't have access to the VIP loader zarejestrowalem sie na tej stronie i robilem wedlug instrukcji az do ,,zaloguj sie '' i takie cos mi sie pojawia :(

Opublikowano

Witam jak chce wlaczyc hacka to pojawia mi sie You don't have access to the VIP loader zarejestrowalem sie na tej stronie i robilem wedlug instrukcji az do ,,zaloguj sie '' i takie cos mi sie pojawia :(

Zrobiłeś konto , aha . Potwierdz na e-mailu ;)

Do TravisTB - Wiesz co znaczy Mpc Forum ?(Multi Player Cheat Forum)

Jak nie to znajdz inne forum np. ''anty mpc '' jak dla cb

Opublikowano

LOL

Ma 3 emiail i każdy z nich jest zajęty lol

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

No szkoda bo hack działał wczoraj, sam grałem na noobskim koncie ale już później coś mi się zwaliło, zaktualizował się XTRAP i po zabawie. Hack nie działa :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No szkoda bo hack działał wczoraj, sam grałem na noobskim koncie ale już później coś mi się zwaliło, zaktualizował się XTRAP i po zabawie. Hack nie działa :P

Działa -.-

A nawet jak by nie działał , to poczekasz 5-10 minut i będzie działał !

TO JEST VIPHack !

ludzie pracują nad tym , ciesz się puki darmowy , hehe ^_^

Opublikowano

No nie dziala sprawdzam wogule sie cross nie otwiera przettem byla hack tool detecte

przeinstaluj cfa... to nie jest wina hacka ,tylko clienta , bo ja tak mam nawet jak na hackach nie gram

np. gram z 2h i mi to wyskauje .

Opublikowano

Zgadzam się z Zarax, to nawet po paru godzinach wyskakuje. Ale ostrzegam jeśli to wyskoczy nigdy nie naciskać OK, mójkolega kiedyś dał OK ( miał brak haków )i dostał bana na 3 dni. Dlatego dawać zawsze ctrl + alt + del. i zamknąć w procesach Xtrap.

9084712_4_8.png <===================== Na tym koncie nie hakuje.

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z Zarax, to nawet po paru godzinach wyskakuje. Ale ostrzegam jeśli to wyskoczy nigdy nie naciskać OK, mójkolega kiedyś dał OK ( miał brak haków )i dostał bana na 3 dni. Dlatego dawać zawsze ctrl + alt + del. i zamknąć w procesach Xtrap.

A tam gadasz :P

Poczytaj na Forum Crossfire ( Oficial) Forum , tam duzo ludzi ma ten problem ...

Ja i tak wyłączam tak ja ty mówisz , bo ja ja klikne ok to laga mam .

Opublikowano

Ja wolę wyłączac proces gry niż grę , bo mi laguje jak gram np. 2h i wylaczam , a tak to 2 sec ;p

(już koniec tematu z tym)

Opublikowano

Mam pytanie. Czy za tego hacka się bana dostaje? Chodzi mi o to czy ShieldHack wykrywa tego HACKa? Jeśli tak to na ile moge dostać BANa?

Opublikowano

Mam pytanie. Czy za tego hacka się bana dostaje? Chodzi mi o to czy ShieldHack wykrywa tego HACKa? Jeśli tak to na ile moge dostać BANa?

Ehh , człowieku . To jest Vip Hack !!

A tak w ogole jak włączasz hacka , logujesz się i przy wejściu na server nie dostaniesz bana , czyli że go nie dostaniesz .

Przy Vip Hacku nie bój nic .. Vip Hack jest CAAAŁY CZAS ATUALIZOWANY

Także nawet jak jest update xTrapa , to i tak oni zaktualizują hacka w ciąga paru minut

A bana się dostaje 1 raz 3h , 2 raz 3 Dni , 3 raz 14 dni (nie jestem pewien) , potem 30 dni

I chyba PERM :)

Opublikowano

Nie wiem jak wam, ale mi ten hack nie działa o.O

Mi i innym jakoś działa , a czemu ci nie działa ? ;oo

powiedz z czym masz problem ;f

Opublikowano

Mi też nie działa robię wszystko poprawie klikam inset i nic nie wiem co jest

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

Jesli masz Viste (i chyba Windowsa 7) musisz wlaczac przez uruchom jako administrator tez tak mam przy hackach ale od dawna na hackach nie gralem wiec nie wiem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...