Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Lee Sin

Opal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po zagraniu kilku dziesięciu gier lee doszedłem do wniosku ,że nie warto na nim kupować trinity.

Kiedy nie idę do jungli składam coś takiego :

doran mieczyk > mercurki > 2 doranek > warmog > atma a później to już sytuacyjnie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

fasfasfaf.png

Co to są za runy ? Mam polską wersję językową i 10k IP i chcę sobie kupić runki na Lee Jungle. Pomoże ktoś ? Bardzo mi zależy ; >< . Nic nie mogę znaleźć takiego.

Pozdrawiam...;p

cronaldoe.jpg

CR9 , Just Enjoy The Fo0TbaLl

Opublikowano

Skoro wiesz które to, to co za problem?

czerwone-> znaki

żółte-> pieczęcie

niebieskie-> glify

duże czerwone-> esencje

Poszukaj po nazwach, w zakładce z runami.

Opublikowano

Nadal nic nie rozumiem. To przetłumaczone też wiem, po kolorach można dojść... Nie złoże takiego setu run, dalej nic nie wiem~~...

przepraszam ale nie kumam i tyle;p

cronaldoe.jpg

CR9 , Just Enjoy The Fo0TbaLl

Opublikowano

Lee sin jest jungle 4ever. Czemu? Bardzo dobre ganki dzięki Q i mocne early, to oznacza kille. Na solo topie nie będzie dobry jak Irelia czy Morde. Nie ma nic do farmienia z dystansu a z bliska dostanie po dupsku.

Mocne early dobrze wykorzystane przeradza się w mocne mid i late. Dobry poradnik, lecz ja i tak gram nim moim stylem i poradnik szczerze mówiąc mi nic nie dał, ale to nie oznacza, że nie jest dobry.

23v1apw.gif
Opublikowano

Poradnik dobry, widac, że postac ogarniasz i sie postarales. Jednak jedynie nie podoba mi się punkt 'nie banowany na rankedach' lee banowany jest prawie w kazdej rankingowej grze, drugi punkt to 'nie wysoluje barona' wysoluje spokojnie, wystarczy Ci latarnia warmog atma i cos dajacego djemejcza, polecam rowniez hextech gunblade (mocny kop do dmg shielda, no i oczywiscie lifesteal i spellvamp)

EDIT: Zapomnialem dodać, ze jesli ma sie team ze stunami slowami itd to lepiej maxowac Q dla wiekszego demejdza w early

Pozdrawiam Yuki

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Poradnik dobry, widac, że postac ogarniasz i sie postarales. Jednak jedynie nie podoba mi się punkt 'nie banowany na rankedach' lee banowany jest prawie w kazdej rankingowej grze, drugi punkt to 'nie wysoluje barona' wysoluje spokojnie, wystarczy Ci latarnia warmog atma i cos dajacego djemejcza, polecam rowniez hextech gunblade (mocny kop do dmg shielda, no i oczywiscie lifesteal i spellvamp)

EDIT: Zapomnialem dodać, ze jesli ma sie team ze stunami slowami itd to lepiej maxowac Q dla wiekszego demejdza w early

Pozdrawiam Yuki

Sorka pisałem to jeszcze hen hen czasu temu dzięki, że zauważyłeś. Z hextechem cie chyba pojebało.

Opublikowano

No nie pojebalo, zagraj sobie i zobacz, tanky lee z hextechem + bloodthrister czy cos innego jest poprostu nie do zajebania, mowie wyprobuj ;]

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

No nie pojebalo, zagraj sobie i zobacz, tanky lee z hextechem + bloodthrister czy cos innego jest poprostu nie do zajebania, mowie wyprobuj ;]

Pojebalo cie z hextechem na lee sina serio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...