Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kto ogląda anime

Bartek.B

anime  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy ogl?dasz anime?

• tak
      36
    • nie
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Pierw się kultury naucz później przedstawiaj swoje opinie.

Co do młodzieży: Znajdź mi jakiegoś 16.-17. latka, który "lata z kijem i jebie w drzewo", bo ja jakoś nikogo takiego z oglądających anime nie znam.

@top

Nie wiedziałem, że aż tyle osób tutaj ogląda anime :DMożna by aż stworzyć osobny dział ^^.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Oglądałem Dragon Ball- wszystkie serie. Teraz raczej czytam mangę, niż oglądam anime, ale zdarza się...

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

ogladam: deadman wonderland, Ano hi mita..

Obejrzalem: Black Lagoon i Robertas Blood, Rosario to Vampire i capu2,Durarara!!,Aki sora i wiele innych ale nie pamietam :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Pierw się kultury naucz później przedstawiaj swoje opinie.

Co do młodzieży: Znajdź mi jakiegoś 16.-17. latka, który "lata z kijem i jebie w drzewo", bo ja jakoś nikogo takiego z oglądających anime nie znam.

@top

Nie wiedziałem, że aż tyle osób tutaj ogląda anime :DMożna by aż stworzyć osobny dział ^^.

Ja mam 18 a pomimo jebie w drzewo kijem (na końcu ma metal) tzw siekiera. :D:D:D:D

Opublikowano

@up

Nie wydaje mi się by to było akurat spowodowane przez anime tak jak twierdził tamten kolega :D.

qsHVsoT.png

Opublikowano

W tej chwili nie ogladam ale jak tylko ruszy seria Dragon Ball to zaczne:D

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

nie wiem czy znacie ale jak tak to proszę o pomoc. gość o profilu na yt o nicku jjayjoker ogląda anime i nie wiem jakie to jak by ktoś zorjetowal to napiszcie mi na pw :)

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@2Up moim zdaniem to nie jest jakieś dziecinne i oglądam ponieważ niektóre są ciekawe.

Naruto

Naruto Shipuuden

Kiedyś DB

Henatie też sie liczą :P

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Oglądam:

OnePiece (wg. mnie 1 miejsce) + manga

FairyTail + manga

Bleach + manga

To Love-RU

Soul Eater

Oglądałem:

Naruto

Naruto Shippuuden (oglądałem 5 lat i w końcu się..przerzuciłem na lepsze)

D. Gray-man (dość fajne, pomiając pierwsze 20 odcinków ;D szkoda, że nie było więcej odcinków)

Yu Gi Oh (bez komenta)

Bakugan (bez komenta)

Claymore (trochę sztywne anime)

I coś tam coś tam +18

Mam zamiar oglądnąć:

Full metal alchemist

Full metal panic

Death Note

Kanokon

High School of the Dead

Opublikowano

aktualnie oglądam Bleach, , tylko trochę trzeba czekać na odcinki, no i dobrze, że nowy wątek ;]

kiedyś oglądałem shaman king i trochę naruto, ale nie pamiętam które części, czy jak to tam, ale nawet mi się podobało ale nie za bardzo ;] coś tam jeszcze było ale nie bardzo pamiętam co

każdy ma inne gusta, ale jednak najbardziej bleach mnie wciągneło

Opublikowano

Jak można takie gówno oglądać to lasuuje mózg a pozniej mlodziez lata z kijem i jebie w drzewo SUPER MOCE omg...

Ignorant detected.

t@

Tylko coś ambitnego.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...