Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update] Bikini Event

Sir.AAK623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nic, chyba znacie G1... Jak oni coś zapowiedzą to w zapowiedzianym czasie nigdy niczego nie ma..

NU94p9A.gif

Wracam..

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No żal, co oni wyrabiają... Już powoli tracę na nich cierpliwość.. Ale oni też nie mają tak łatwo, wszystkim się muszą zajmować ;p

Zbieram +

:)

Moderatorze, zdejmij troszkę ostrzeżenia, wtedy nie wiedziałem co piszę...

Opublikowano

ej ale ludzie, jak ktoś tam napisał, oni mają kilka godzin w tył od nas, więc może jest jeszcze u nich noc i pracują! Achh bezsens... Ich firma powinna nazywać się

Gamers Last

Money First

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

ej ale ludzie, jak ktoś tam napisał, oni mają kilka godzin w tył od nas, więc może jest jeszcze u nich noc i pracują! Achh bezsens... Ich firma powinna nazywać się

Ale co to ma do rzeczy, zawsze gdy był patch to choćbyś nawet wszedł o 6 na kompa to już UPDATE był, bo pamiętam jak przed szkołą wstawałem, żeby zagrać w Warrock'a ... Nie będzie dziś eventa i trzeba się z tym pogodzić ... Wcale nie spodziewałbym się go za tydzień ...

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

To znaczy że co już nie będzie eventu bikini ???

Pewnie będzie, ale nikt nie wie kiedy, wcale by mnie to nie zdziwiło jakby zrobili ten event w zimie. Z ich opóźnieniami to wszystko, ale to absolutnie wszytko jest możliwe ...

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

Musimy coś zrobić to jest taki event że ho ho to najlepszy event na całym warrocku musimy COŚ ZROBIĆ rozumiecie mnie :D ?

Ok ale MUSIMY COŚ ZROBIĆ PRZEKONAĆ JAKOŚ ADMINA zróbmy tak jak ktoś będzie widział admina to mu będzie pisał kiedy event (po angielsku) albo innaczej wbijamy się na rooma tam gdzie jest admin i mu spamujemy co wy na to UŻYTKOWNICY ? :D

Opublikowano

Owszem to jest powód do kłótni ale nie ma co spamować. Jak chcecie się kłócić, dykutować to PRIV rozmowa, albo edytujcie posty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...