Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Summer Boxy

krl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaję wyniki jakie byly rok temu z Udobota, nie wiem co sie moglo zmienic przez ten czas, ale sadze ze nic. 30 minut i 3000 uri ?? To niemozliwe, gwarantuje Ci. W chuja nas robisz i tyle.

W ogole skad masz tego Kbota? a jest crack do niego?

Po prostu zazdrosc mnie zżera ze wszyscy macie jakies wyniki z kosmosu, a ja gowno uzbieralem.

A więc jesteś o ten rok zacofany.

30 minut i 3000 uri, tak, to możliwe, gwarantuję Ci.

Proszę, oto ilość uri w 1 godzinę bez podwajacza na zwykłych skrzynkach. Jeśli potrafisz myśleć to powinieneś zauważyć, że z podwajaczem zejdzie 2x krócej, czyli 30 minut.

osiag_hsxxqrw.jpg

Tutaj natomiast masz ilość uri bez podwajacza na skrzynkach bonusowych (summer box)

skrzynkin_hsrnpae.jpg

Do KBota jest crack, ale nie jest publiczny. Dużo osób KBota kupiło, bo 20zł to nie jest duży wydatek, a możesz bocić nie bojąc się o bana.

Opublikowano

Podaję wyniki jakie byly rok temu z Udobota, nie wiem co sie moglo zmienic przez ten czas, ale sadze ze nic. 30 minut i 3000 uri ?? To niemozliwe, gwarantuje Ci. W chuja nas robisz i tyle.

W ogole skad masz tego Kbota? a jest crack do niego?

Po prostu zazdrosc mnie zżera ze wszyscy macie jakies wyniki z kosmosu, a ja gowno uzbieralem.

Wyjazd do metina maggot :D

Zacofany jesteś i tyle.

Anglia 2 to mały serwer, jest tam mało boxów, a jednak 10k uri w 3 godziny to nie problem:

przechwytywanieju.png

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Kamil po chuj nick pokazujesz... Żeby gotowego screena miał? Wgl to na gg wejdź.

Nie jestem konfidentem to po pierwsze. Po drugie, boncki nic mi nie zrobil i nic do niego nie mam, w ogole nie zalezy mi zeby ktorykolwiek z was dostal bana, wiec spokojnie.

Nie gram w metina, nie wiem po chuja z nim wyjezdzasz ... wlasciwie to w nic nie gram na razie.

Tez kupiles kbota? Nie wierze oO

Opublikowano

Nie jestem konfidentem to po pierwsze. Po drugie, boncki nic mi nie zrobil i nic do niego nie mam, w ogole nie zalezy mi zeby ktorykolwiek z was dostal bana, wiec spokojnie.

Nie gram w metina, nie wiem po chuja z nim wyjezdzasz ... wlasciwie to w nic nie gram na razie.

Tez kupiles kbota? Nie wierze oO

A jednak :)

I tobie też polecam.

Nowy SS, nick zmieniony:

przechwytywaniepi.png

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Ja planuję kupić KBota ale nie wiem na jakim servie bocić, myślałem nad Anglia2/Meksyk1 z tego co wiem to meksyk1 jest troche tanszy ale za to na angli2 gra więcej polaków (POLSKA PANY). Tak więc który serwer polecacie??

Chyba was poyebało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...