Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Summer Boxy

krl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że darkorbit.pl nie działa

ty jesteś znawca:) może to być związane z jakimiś banami czy raczej nie ma się czego obawiać? ?

Opublikowano

2 strona i sa no góra 3 :D przy okazji zalogujcie sie www.pl1.darkorbit.bigpoint.com zamiast pl1 wpiszcie skrot swojego serwera

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Biobot zbiera summer boxy ? - nie chce mi sie szukac :) tematu :]

a wogle w czym sa lepsze summer od zwyklych /?

PODOBNO WIĘKSZE WYNAGRODZENIE Z NICH :D BUAHAHAHA

Opublikowano

Szlag mnie trafi bo o 0:00 wyłączył mi się bot :F

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Uczeń
Opublikowano

Te summerboxy to porażka ... 5k-6k uri na 1h na podwajaczu.. tyle, że ubery i pld chyba lecą i skoki.. pierwsze 2 razy były najlepsze :/

Opublikowano

szymuś ciśnie 24/7 :D

w sumie ja też ale na vallhali i się nie skarżę bo na wszystkich kontrolach bociłem i póki co bana nie dostałem a mam 3 konta

NJxbd4x.png

Opublikowano

No porazka mi najwiecej 7k w 1 h ujechał ;/ ale to o 6 rano ;/ teraaz to tak jak piszesz 5/6k na podwajaczu zbiera ;/

O KURWA NIE PIERDOL oO Na jakim bocie?? Ja tyle zbieralem przez pol dnia na Vedze FS.

Szok ...

Opublikowano

Po 10 minutach 7 energii (14 bo mam podwajacz). Słabiutkie te SBX... 1 były najlepsze :)

O KURWA NIE PIERDOL oO Na jakim bocie?? Ja tyle zbieralem przez pol dnia na Vedze FS.

Szok ...

Weź kurwa to jest normalne... To jest na PODWAJACZU, więc na lajcie, powinno być ze 4k więcej jak na SBXach...

Opublikowano

Weź kurwa to jest normalne... To jest na PODWAJACZU, więc na lajcie, powinno być ze 4k więcej jak na SBXach...

Chyba Cię pojebalo. Nie wiem gdzie wy bocicie i jak, ale u mnie bylo maksymalnie 20k na dzien (rzadko kiedy wiecej).

Opublikowano

Jak masz mnie kurwa obrażać to wypierdalaj z tego forum. To, że nie umiesz bocić, to nie znaczy że mnie musisz obrażać. 10h, 57k uri, teraz pobrałem Kbota 5.06 i leci od nowa... 30 minut, 3000 uri.

Opublikowano

Ja bez podwajacza dziennie wyciągam bez problemu 30k, a zazwyczaj więcej niż 40k. Czyli z podwajaczem można wyciągnąć grubo ponad 100k jeśli są dobre boxy sb.

Opublikowano

Jak masz mnie kurwa obrażać to wypierdalaj z tego forum. To, że nie umiesz bocić, to nie znaczy że mnie musisz obrażać. 10h, 57k uri, teraz pobrałem Kbota 5.06 i leci od nowa... 30 minut, 3000 uri.

Podaję wyniki jakie byly rok temu z Udobota, nie wiem co sie moglo zmienic przez ten czas, ale sadze ze nic. 30 minut i 3000 uri ?? To niemozliwe, gwarantuje Ci. W chuja nas robisz i tyle.

W ogole skad masz tego Kbota? a jest crack do niego?

Po prostu zazdrosc mnie zżera ze wszyscy macie jakies wyniki z kosmosu, a ja gowno uzbieralem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...