Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Drop z Wodza Orków

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale się z nim męczyłem :D Broni 1 ręcznej nie miałem, a on bez przerwy mnie odrzucał :/ Ale opłacało się :D

zamazane.jpg

Na skille nie patrzcie :D Narazie eq robie

Zbieram -

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Ładny drop;] może coś ciekawego ze szkaty też poleci, chyba że ją sprzedajesz

satabplayer.png

I'm the Cult of Personality

Opublikowano

Z szkaty dropła rękawica złodzieja :) A tu w pobliżu DH się kręcił, ale chyba mnie nie zauważył. Wódz był koło świątyni, to go zlurowałem gdzieś dalej, żeby mi nikt nie ksuł :D

@Down

Ta ikonka, to Medal Smoka. 2x dropu nie miałem. Aha i tamta druga ikonka to 20% na przeszywkę :P

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Gz ;) Ja polecam, żebyś za tego kamyka kupił sobie aury :> i zacząć czytać jeśli chcesz później dropić :):>

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

6 misja nice :D

Ja ma 65lv i na 3 misji jestem

A co do tematu ja ubijałem przez miech wodzów i 0 kamoli trzeba miec farta :P ale za szkaty był dobry zarobek za to xD

Opublikowano

o ja farciarz ;d mi się to nie zdarzyło pewnie się cykałeś trochę jak biłeś pod koniec ,że ktoś ci skusuje i cię zabije co ?

Opublikowano

Pogratulowac.Co do Pana NasuWoj ilu ty tych bestow zabileś ?2x Drop?

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

FUksss;D Kamol duchowy i jescze ze szkaty poleciał by bodzio i by był lepszy drop niż z 10 metków;D gzz!

Bodzio na s25 chodzi po 13kk więc niewiem, czy lepszy by był drop :D

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Gz drop ja kiedyś zabiłem wodza na pl i nic nie dropło nawet szkata nie dropła :/ a dedłem go na 42lvl :/

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

1 raz z takim czyms sie spotykam xD nie no gratki Tobie ze slabymi skilami sie przyda na eq albo skile ;] powodzenia w robieniu eq

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

[quote name=Alfons xD' timestamp='1312401843' post='2962365]

Pytanie do Autora: powiedz mi , jakie eq miales ?? i jaki lv? bo sie zastanawiam czy moim wojem bodym 35lv bym ubiłł go

Lvl gdzieś po 40 mam (nie pamiętam, bo nie wchodziłem na konto)

A eq to takie średnie

ponad 8k hp

311 defa

No bodym z FMS+9 śr 20+ by gładko poszło z nim. A ja miałem halke+8 to było fatalnie :x

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...