Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pepsi

Czy pijesz Pepsi ?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pijasz Pepsi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopie zastanów się na pojęciem "żebrak" jak już będziesz wiedział co to znaczy ten żebrak to dopiero napisz ale konkretnie a nie jakieś bzdury

Opublikowano

ale kręcisz kolego z tym twoim niepełnosprawnym kolega śmierdzi wałem na kilometr myślisz że tak napiszesz to zaraz dostaniesz kody najlepiej to się rozpędz to ścianą cię znajdzie i życzę powodzenia w zbieraniu kodów . dodam jeszcze tylko to że żebrzesz jak ostatni menel z pod sklepu !

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Ja pijam pepsi od czasu do czasu bardziej wole COca Cole ale interesuje mnie tylko pepsi w puszcze dlaczego? bo gdybym miał 2l pepsi to wypił bym to w 10 minut a tak to oszczędzam; D

Opublikowano

Hmm... to może ja założę temat "Proszę podajcie ci kod doładowujący z plusa, dam wam +/- i 5"

Pomyśl sobie że rodzice użytkowników/sami użytkownicy też muszą zarobić na to pepsi i co, mają je te kody oddać bo ty ładnie prosisz? nic z tego! Jak cię nie stać na pepsi to może czas znaleźć jakąś pracę?

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Kolega jest niepełnosprawny?Pewnie będzie przetapiał nakrętki na nową noge albo mózg:D

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Kolejny 12 latek, który nie skonczy, bo jest cwaniakiem przez internet, jak cie nie stać na doładowanie do telefonu, to idz zrób coś, poproś babcie,dziadka,mame,Tate. A nie wymuszasz na innych, i stwarzasz jakieś bajki...

Opublikowano

hmmm... 12 lat no widocznie nie umiesz czytać danych profilowych

Hm jak smiesz wykorzystywać niepelnosprawnosc innych osob do osiagniecia swoich celow ? Wstydz sie gowniarzu. Nie wierze w te twoje wydumane bajeczki . Jak pokazesz mi strone z akcja pomocy dla tego kolegi z podanymi powodami i jaki cel ma ta akcja osiagnac, to wtedy ci uwierze . Teraz sobie odpusc ataki na innych bo ja ich calkowicie rozumiem.

jqeuR.png

Opublikowano

To jest bezsęsowne.

Wysłanie kodu kosztuje 0,50gr +VAT.

Trzeba wysłać 10 kodów. Czyli 0,50 * 10 = 5zł

Czyli 5 zł tracimy i 10 dostajemy z czego mamy tylko zysk 5 zł...

Opublikowano

To jest bezsęsowne.

Wysłanie kodu kosztuje 0,50gr +VAT.

Trzeba wysłać 10 kodów. Czyli 0,50 * 10 = 5zł

Czyli 5 zł tracimy i 10 dostajemy z czego mamy tylko zysk 5 zł...

nie pierdol, można na stronie pepsi.pl wysłać kody za darmo.

Opublikowano

Co macie z tych kodów ??:P

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...