Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2

majdix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bądźmy chłopaki dobrej myśli nie zablokowali ip naszych a więc się cieszmy xD mi taki error wyskakuej jak wchodze w is:

Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in /usr/home/www/web/conn.php on line 2
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy "registrze" nie ma obrazka ;/ A wiadomo co to znaczy.

edit@: Nie wiesz serio ?? xDD

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

W przeciwienstwie do ciebie nie mam 10 lat, tylko 20 . Gram z przyjemnosci i dla zabicia czasu.

sygnatura0006.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Newlongju !!!

Klasa: wojownik mental

Lvl: 81

Skille:

Silne: m4

Duchowe: m5

Uderzenie miecza: 11pkt

Walniecie: m6

Tapniecie: m4

Jinno

Opublikowano

Chłopaki, Chłopaki.. Coś mi się też sypło : ] Tylko, że mi się wyświetla biała strona.. laaaaa...

Będe was informował co i jak ; )

>> Dołącz do grupy MPCForum na WhatPulse<<

Opublikowano

Prawdopodobnie stronka chce zmienić serwer albo problem z hostingiem stronki

radził bym rano all kupować bo wtedy jest jeszcze mało osób.

76561197995014005.png

Opublikowano

Dzisiaj IS zaczął spokojnie działać od 00:30 do 9:00

Od 9:00 zaczyna rozłączać itd. :/

Opublikowano

Dokładnie, wczoraj siedziałem do 3:30 i wszystko pięknie, ślicznie chodziło.. Poprostu mają za słaby Hosting/Server i jeżeli nadal będzie otwarta rejestracja i będzie przybywało ludzi, a Oni nie zainwestują w nowy sprzęt to server padnie..

Opublikowano

Najlepiej jakby ten serwer padl.Bo takie serwery przyszlosci niemaja nic tylko kazdy (pro gracz) wbioje se skila na P i sie chwali na ogolnym.Zapraszam na nl2 zobaczymy czy takie pro beda.

Opublikowano

Ja jak chce wejsc do IS to wyskakuje mi to "Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in /usr/home/www/web/conn.php on line 2"

Opublikowano

Moze przeczytajcie to co napisałem na 3 Stronie?

kowol1992

Są Gusta i Gusciki, o Tym się nie dyskutuje.. Jedni wolą iść na łatwiznę, drudzy wolą "trochę się pomęczyć" . Nie bierz tego do siebie i pamiętaj to jest tylko głupia gra.

Opublikowano

ja mam problem z rejestracją....

<div align="center"><!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->Tak sobie gram :p<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

<!--fonto:Franklin Gothic Medium--><span style="font-family:Franklin Gothic Medium"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->BelenuS-best PL PRIV Server <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc--></div>

Gość Mounthains
Opublikowano

strona działała wczoraj ale dziś już nie -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...