Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2

majdix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wcześniej włączałem stronę longjuyt2 to chwile nic się nie działo a potem wyskakiwał komunikat że serwer zbyt długo nie odpowiada itd... A teraz wyskakuje komunikat Przerwane połączenie Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony. Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

Połączenie sieciowe zostało przerwane podczas negocjacji. Spróbuj ponownie.

Czyżby zrobili new stronę??

A tak poza tematem to ma ktoś na sell złotą zbroję obejętnie jaki + pisać na gg:12060310

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no niewiem czy przeciążona przedtem jak była przeciążona to wyskakiwało że serwer nie odpowiada zbyt długo a teraz not found;/

Opublikowano

jest nowy adres strony... pisze jak chuj "NOT FOUND"

<div align="center"><!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->Tak sobie gram :p<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

<!--fonto:Franklin Gothic Medium--><span style="font-family:Franklin Gothic Medium"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->BelenuS-best PL PRIV Server <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc--></div>

Opublikowano

to cwaniaku podaj linka.... a nie kozaczysz ze jest nowa strona...

<div align="center"><!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->Tak sobie gram :p<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

<!--fonto:Franklin Gothic Medium--><span style="font-family:Franklin Gothic Medium"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->BelenuS-best PL PRIV Server <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc--></div>

Opublikowano

No podobno tylko dla chińczyków będzie IS

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.0.59 (Unix) PHP/5.2.9 Server at www.longjuyt2.com Port 80

Taki oto komunikat wyłania się gdy chce wejść na stronę głowną LongjuYT2,więc napewno nową stronke zrobili Chińczycy.

Opublikowano

Jak wbijam na strone to pisze "you dont have permission to access / on this server"

Mam złe przeczucia że europa ma bana. ;(

Opublikowano

Trzeba zobaczyć w nocy po 22 wczoraj IS śmigało jak marzenie -.-

Opublikowano

@robo

aha myślałem że może tylko bloknęli europejskie IP ale jak ty masz azjatyckie i nie działa to musi być nowa stronka albo chwilowy off tej

Opublikowano

o 22 to tak jak o 14 '-'

@majdix

nie można mieć chińskiego bądź azjatyckiego ip w POLSCE znaczy tak przypuszczam chodzi o proxy z chin jak masz to ci maskuje twoje ip ze ,,niby'' masz to z chin .

O to w tym chodzi . '-'

edit:GRA WAM DZIAŁA ?!

Opublikowano

Widać pojęcie o grze =.=

Opublikowano

Hah co ciekawe mi wyskakuje komunikat It works!

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

@placek

Próbujesz powiedzieć że ci działa ?

@oGryZ

Nie spamuj idź lepiej na epvp i szukaj info albo coś pożytecznego rób .

-.-''

edit:

Jeżeli na tej stronce (http://61.160.212.12) wyskakuje wam to co na głównej to znaczy że coś na niej robią ,może modernizują może konserwacje albo po prostu OFF bo za dużo ludzi na IS się chce wbić jak wczoraj wieczorem -.-

Opublikowano

Nie. Tylko taki komunikat wyskakuje mi z FireFoxa może robią stronkę nową tak jak mówicie.

Edit

hxxp://img4.imageshack.us/img4/7805/itworksc.jpg

xx - tt

O to screen.

Edit@: Mnie nie działa.

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

IS będzie działał to są kłopoty techniczne. Albo coś robią albo od przeciążenią pierdolło mi wywala taki błąd firefoxa a niekiedy normalnie sie laduje i sie nie zaladuje --.

Opublikowano

STRONA DZIAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

edit:is jest off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...