Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki zarobek.

Victereon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym się dowiedzieć ,jak można w runes of magic szybko zarobić. Nie ważne czy to bot ,skrypt czy jakies hacki ,ważne ,aby szybko kaska wpadła:) Jak bot to proszę linka ;p

Pozdrawiam Vicek:D

Opublikowano
TU masz bota do jajek. Zostawiasz na noc, rano wystawiasz na AH. Możesz również wydobywać surowce, przerabiać na drugi poziom <zielone> i wystawiać na AH - rozwijające się gildie tego potrzebują. Do tego masz farmienie instancji, sprzedaż diamentów <uważaj z tym>... Możesz też przeglądać AH i kupować zbyt tanio wystawione itemy i wystawiać je w odpowiednich cenach <nudne>.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

Dzięki plusik dla Cb:) Jeszcze chciałbym się zapytać po ile leci 100jaj na Saroid czy jakoś tak ;p

Pozdrawiam Vicek :D

Na Saoraid :

10 jaj - 100k

100 jaj - 1000k ;)

Chyba tak . Za dobrym matematykiem nie jestem ;)

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

heheh plusik. A sto ciastek milerów ? ;)

Mam problem z botem czyt.

http://www.mpcforum.pl/topic/390081-download-bot-do-rom/page__st__20__gopid__2887470#entry2887470

Pozdrawiam Vicek

PS Będę wdzięczny za wszelką pomoc :)

linki codujemy!

Opublikowano

Ja to kiedyś kupowałem diamenty w czasie promocji 200 za 10zł i sprzedawałem w środku tygodnia kiedy chodziły najwięcej, ale widzę że teraz są lepsze sposoby żeby się szybko wzbogacić :)

Zara robię nową postać i próbuje tego bota :D

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...