Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][DL] Mo' Creatures Server - Bukit 1.6.6 i 1.7.3

Gość Wesołek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wesołek to na windows 64 bity nie działa prosze o wstawienie nakładki która będzie kompatybilny do windows 7 64 bity !!!! server się odpala na cmd 32!!!! i jak wciska się dalej obojętnie jaki guzik to się zamyka.. zrobiłem tak jak pisałeś wrzuciłem plik start 64- bity do folderu i przez to odpalam i nic! o.O Jeśli ja robię jakiś błąd to proszę o wytłumaczenie. Pozdrawiam B)

Opublikowano

Ej ludzie ! Dlaczego jak gram z kuzynem na multi i jak ujażmimy konie to nie możemy nimi sterować ? Cały czas jakby się ścinają !

Opublikowano

@echo off

"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -cp ItemCraft.jar;craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar org.bukkit.craftbukkit.Main

pause

Start do serwera 64-bit, tamten u mnie nie działa :P

@Down Ten ode mnie co dałem teraz powinien działać, zapisz jako start.bat

Opublikowano

Mam problem : Nie moge zrobić itemów z mo'creatures ani nie mogę znaleść żadnych mobów :(

3RQJm.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z modem na serwerze. Gramy sobie z kolegami na serwerze hamachi , jest wgrany mod mo'creatures i jest wszystko ok . Ale po jakims czasie grania czyli po kilku dniach zabawy cos sie zaczyna dziac z serwerem. Zaczyna nas tak jakby cofac , cofa takze nasze czynnosci , zaczynaj sei lagi i wogole nie da sie grac , koledzy maja tak samo . Jak gramy bez moda nic takiego sie nie dzieje . Jezeli ktos wie jak pomoc prosze o odpowiedz :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up

Masz i nie odkopuj tak starych tematów.

http://www.mpcforum.pl/topic/503152-modmo-creatures-100-download-link-link-do-mojego-filmiku/

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...