Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft + Terraria = ?

Zagrasz?  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Zagram bo jestem ciekawy nowych gier i moze mi sie spodoba :)
      26
    • Nie zagram OMG LOL WTF ZAL
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minecraft + Terraria = Heaven and Hearth

Jeśli nigdy wcześniej nie grałeś Haven&Hearth, twoje pierwsze odczucie będzie prawdopodobnie w stylu "To jest najbrzydsza i najgłupsza gra jaką kiedykolwiek widziałem, czemu ktoś miałby w to grać?" Spróbuj to od razu zmienisz zdanie. Po prostu uwierz - podobnej gry F2P z taką grywalnością nie znajdziesz.

Gra jest naprawde zacna polecam :

63989389769756300986.png

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie Ty tu widzisz minecrafta? Bo ja widzę tu coś żałosnego :|

Minecraft - możliwości. Terraria - Grafika i podobny styl gry.

Spróbuj zagrać mądralo. Zobaczymy czy byś umiał cokolwiek zrobić. Gra jest bardzo skomplikowana.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Minecraft - możliwości. Terraria - Grafika i podobny styl gry.

Spróbuj zagrać mądralo. Zobaczymy czy byś umiał cokolwiek zrobić. Gra jest bardzo skomplikowana.

Nie zamierzam marnować wakacji na jakieś gówno.

1377774857-U369478.png

Opublikowano
Spróbuj zagrać mądralo.

jestem hardcorem, ale już prędzej odpalę metina albo tibię, niż to coś ... obawiam się że nawet dziecko w wieku 5 lat by się tego wystraszyło i zajebało mi w tyj gdybym to coś odpalił...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie zagrali a oceniają. tak jak napisane w moim 1 poście. :rolleyes:

Zwykli hejterzy.

Jeśli lubi sie gry w których mozna budować i piąć się w góre ''gospodarczo'' to ta gra sie nie moze nie podobać.

Pozdrawiam.

63989389769756300986.png

Opublikowano

ta gra to gówno zmieszane z jądrami murzyna. odradzam grac w ten sowiecki pomiot obszczany przez gruzyjczyka o poranku

Naprawde nie musisz nam mówić , co jadasz na obiad.

@TOPIC

Heh. No szkoda , gra jest ''na javie'' więc mozna pobrać w 3 minutki i spróbować swoich sił zrobić w puszczy obóz a potem z obozu wioske, osade , zamek itp.

Naprawde polecam , mnie tez szczerze mówiąc grafika nie powalała ale jak tylko wszedłem do gry i zobaczyłem tą płynność i wgl.

No i , powiedzmy sobie szczerze , pamiętacie co mówili o minecrafcie? Jaka tam jest zj...ana grafika? No właśnie. :D

63989389769756300986.png

Opublikowano

Hm z ciekawości postanowiłem PRZETESTOWAĆ grę osobiśćie ;). Sam znam masę gier z lat 90' więc grafika mnie nie odrzuca. Co do gry to rzeczywiście bardzo ciekawe cele do osiągniecia w tej grze. Grywalność bardzo dobra. Grafika nie taka zła.

To taka bardziej ekonomiczna i gospodarcza gierka ;).

A co do idiotów co nie zagrali a oceniaja po gameplayu to pozdrawiam ich serdecznie środkowym palcem (jakby ktoś nie wiedział to chodzi o FUCKA).

jqeuR.png

Opublikowano

Hm z ciekawości postanowiłem PRZETESTOWAĆ grę osobiśćie ;). Sam znam masę gier z lat 90' więc grafika mnie nie odrzuca. Co do gry to rzeczywiście bardzo ciekawe cele do osiągniecia w tej grze. Grywalność bardzo dobra. Grafika nie taka zła.

To taka bardziej ekonomiczna i gospodarcza gierka ;).

A co do idiotów co nie zagrali a oceniaja po gameplayu to pozdrawiam ich serdecznie środkowym palcem (jakby ktoś nie wiedział to chodzi o FUCKA).

Wsadź sobie w dupę ten środkowy palec a potem go obliż co zresztą codziennie robisz "idioto" :)

/warned

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@PanZagłady - dzięki, nareszcie ktoś obiektywny , może pogramy razem? :D

@MrGamesMetin2 - gra nie ejst aż tak trudna, ogarniesz wszystko w 1 dzien , na początku jest trudno bo lądujesz po środku lasu i nie wiadomo o co kaman i wgl ale zaczynasz od zera i łatwo sie piąć w górę :>

@BabyBuns! - dobrze ci tak. ssij. xD

63989389769756300986.png

Opublikowano

To jest chyba polaczenie Terrari z tibia ...

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Hmm...

Szczerze. Gra mi się podoba, ale dopóki nie dowiem się kilku rzeczy to nie zagram :P

1.Czy tutaj też nawalasz się z moobami?

2.Czy jest single i multi?

3.Czy też musisz zdobywać lepsze bronie/zbroje?

4.Czy są NPC?

Opublikowano

Hmm...

Szczerze. Gra mi się podoba, ale dopóki nie dowiem się kilku rzeczy to nie zagram :P

1.Czy tutaj też nawalasz się z moobami?

2.Czy jest single i multi?

3.Czy też musisz zdobywać lepsze bronie/zbroje?

4.Czy są NPC?

1. Tak , ale nie jest to na zasadzie siedzisz cały dzień i bijesz lvl, tylko zabijasz i dostajesz z niego materiały itp :)

2.Jest tylko Multi , jest 1 świat który jest w p*zdu ogromny więc spoko. Rzadko spotkam jakiegoś obcokrajowca wszyscy są bardzo mili :P

3. Nie wiem czy są zbroje, ale mozesz sobie szyć przerózne ubrania z różnych materiałów, sam mam szafe w domu xD

4. Nie , ta gra to F2P czyli robisz co chcesz i gdzie chcesz , nie ma zadnych questów , npc itp . :)

naprawde polecam, zbieram ekipke z NPC wiec jak chcesz pograć z nami to pisz na PW a ci wytłumacze all :>

63989389769756300986.png

Opublikowano

Fajnie wygląda choć niezbyt ladnie xD Ja własnie gustuje w takich grach :) Zaczne grać, ale nie wiem co się dzieje. Pobrało mi się to(?) no i wyłaczyło sie to pobieranie z Javy i co teraz? Bo nie znam sie.

cześć.

Opublikowano

Fajnie wygląda choć niezbyt ladnie xD Ja własnie gustuje w takich grach :) Zaczne grać, ale nie wiem co się dzieje. Pobrało mi się to(?) no i wyłaczyło sie to pobieranie z Javy i co teraz? Bo nie znam sie.

bedziesz mial pliczek o ikonce javy , klikasz x2 i grasz xD

63989389769756300986.png

Opublikowano

Zagrałbym ale na moim kompie zajebiście muli tą grę

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Zagrałbym ale na moim kompie zajebiście muli tą grę

Wydaje ci sie tylko :D

Kazdemu tak muli , kiedyś było jeszcze gorzej ale twórcy dali nowy silnik gry.

Ta gra nawet na pegazusie by poszła :D

@TOPIC

Ciesze sie ze sie nawet spodobała niektórym , fajnie by było gdyby modzi dodali malutki dział w Innych MMO , bo do gry nie brakuje cheatów , klientów i poradników :)

63989389769756300986.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...