Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mythos] Motywacja do expienia

Vipper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Graj regularnie po tyle samo godzin dziennie

Wyznacz sobie że dziennie będziesz grał w Mythos po np. 1h a później wyłączasz.

2.Zacznij expić mając 40%+ doświadczenia.

Wtedy będzie Ci się milej expiło, wiadomo 50% to nie to co expienie od 0%.

3.Nie graj na siłe.

Gdy już nie będzie Ci się chciało grać. Nie graj. Inaczej szybko Ci się znudzi i odstawisz ją (czyli grę) w zapomnienie.

4.Graj z kolegą\koleżanką!

Weź do siebie ulubionego kolegę, lub ładną koleżankę. W grupie zawsze raźniej.

5.Nie graj gdy na polu słońce świeci.

Wyjdź na zewnątrz się zabaw. Gdy będzie padało posiedzisz nad expieniem. No chyba że jesteś meteopatą, wtedy różnie bywa :P

6.Sława Ci pomoże.

Jak nabijesz 30+ lvl rób filmiki z gry i wrzucaj na YT. Jak będziesz miał fanów/widzów będziesz miał dla kogo expić. No bo przecież nie chcesz zasmucić fanów/widzów?

7.Ostatecznie skorzystaj z ''dopalaczy''.

Jeżeli już kompletnie będziesz znudzony monotonnym nawalaniem wrogów, a chcesz wyższy level skorzystaj z "dopalaczy" czyli bugów, hacków itd. Pamiętaj jeśli wpadniesz szystko nad czym pracowałeś przepadnie.

8.Sposób według Cass†

Kup item na level o kilka większy od twojego. Jedynym sposobem na założenie będzie wbicie wymaganego lvl.

9.Skorzystaj z IS

Na wyższym levelu skorzystaj z IS

10.Grając solo. (Sposób według vilkolak666)

Podstawą jest obliczanie sobie ile expa wbijesz (np. w godzinę) albo kiedy zdobędziesz lvl upa expiąc na danych potworach. Często bywało tak że dłużej opłacało się młucić moby parę lvl niższe od siebie gdy miałeś ogarnięty respawn mobów (np. przeskakiwanie z respawna na respawna aby tylko trzymać ciągłość expienia).

Ta metoda wymaga od nas non stop biegania ustaloną trasą. Nudne i wymaga trochę poświęcenia ale skuteczne gdzie wielu się nie chce więc po prostu wolą iść z nieopłacalnym party czy na wyższe moby. Wadą (kolejną) jest natomiast mała ilość kasy i słabe itemy.

Mam nadzieję że poradnik pomógł. Aha i jeszcze coś. Moderatorze proszę zdejmij mi te 5%.

Opublikowano

Nie wiem czy ten poradnik jest godny na zdjęcie 5%.Napisz jeszcze jeden dobry poradnik to zdejmę.

Opublikowano

Jak kiedyś się inaczej motywowałam. :D

Kupowałam zajebiaszczy itemek na wyższy lvl i expilam żeby go założyć. :D

rydah for life

Opublikowano

Grając solo: Podstawą jest obliczanie sobie ile expa wbijesz (np. w godzinę) albo kiedy zdobędziesz lvl upa expiąc na danych potworach. Często bywało tak że dłużej opłacało się młucić moby parę lvl niższe od siebie gdy miałeś ogarnięty respawn mobów (np. przeskakiwanie z respawna na respawna aby tylko trzymać ciągłość expienia).

Ta metoda wymaga od nas non stop biegania ustaloną trasą. Nudne i wymaga trochę poświęcenia ale skuteczne gdzie wielu się nie chce więc po prostu wolą iść z nieopłacalnym party czy na wyższe moby. Wadą (kolejną) jest natomiast mała ilość kasy i słabe itemy.

Opublikowano

jak popatrze na kuposia to odrazu wpierdalam expic zeby na niego nie patrzeć ! sami sprawdzcie !

awad.jpg

Gratki, teraz za coś takiego czekaj na kilka %.

Opublikowano

Odświeżam

ps. Za to dostałem 5% ale ja tylko odswiezalem, a to ze strollowałem neosa to chyba nie przestepstwo? Wiec prosze zdejmijcie mi te 5%.

Gratki, teraz za coś takiego czekaj na kilka %.

Opublikowano

Zaczynam grać w Mythos i zajrzałem do tego poradnika. No nie powiem, aby mi pomógł, raczej mnie odstraszył. Przepraszam też bardzo za to co zrobiłem, ale wbrew swojej woli istnienia na forum musiałem go zedytować i poprawić literówki :< Jestem pod tym względem wręcz pedantyczny xD

W sumie, większość sposobów tu zawartych chyba stosuję i to w wielu grach.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

• 7 miesięcy temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Mythos] Motywacja do expienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...