Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłopaki pytanie skierowane do was . ; )

Kasia...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miłość jest przereklamowana, po 5 letnim związku dziewczyna mnie zostawił i teraz lece tylko na duże cycki i fajną dupe.

PS. Złapie za rekę obejmie, pocałujea potem wyrucha i zostawi.

Me gusta.

Opublikowano

Jak się cieszę, że dziewczynki w moim wieku (11 lat) nie posiadają piersi :<.

@Eryk2109. Wyjebana grafika, tak dokładnie opisuje co panna Katarzyna źle czyni .

Co do błędów ortograficznych, interpunkcyjnych, stylistycznych, językowych:

Każdemu się zdarza, ale nie co zdanie. ;(

Reasumując:

1) Odeszliśmy od tematu.

2) Każdy jest sobą, nie daje jakiś znaków.

3) Jesteśmy wcieleniem zua, ponieważ poprawiliśmy pewną osobę ;<.

4) dordo, Lenart oraz Schitti są najaktywniejsi i zarazem najzabawniejsi.

5) Nic tu po mnie. Temat został wyczerpany ^^.

@edit:

Wiesz.. mnie to nie bawi ponieważ liczyłam na poważny temat a przez ludzi takich jak oni widzisz co się zrobiło. :)

;).

Mnie cały temat bawi :D.

Ogólnie zawsze jest beka w tematach o miłości, obrzezaniu, goleniu okolic intymnych . Dziwi mnie, że jeszcze nie ma tego na mistrzach na głównej :D.

Opublikowano

@ UP

No i słusznie mówisz. Jak sprawdzić czy miłość istnieje ? Zwierzęta nie bawią się w oglądanie filmów czy tam czytanie opowiadań miłosnych. Po prostu wiedzą , że muszą wydać potomka no i szukają partnera do tego. Są ze sobą tylko po to by rozmnażać się i opiekować się potomstwem.

Nawet ludzie w erze kamienia łupanego nie bawili się w takie pierdoły tylko szukali partnera, dupczyli sie by wydać potomstwo na świat.

@ Babybuuns

Normalny facet nie gapi się jak idiota w cycki tylko robi to dyskretnie :|

Pokaż mi gdzie w poprzednim poście napisałem, że faceci gapią się jak idioci w cycki ? Czasem mogą zerknąć tam co nie ? Jaki problem ? Ochrona praw autorskich ? <_<

@ Kasia...

Durny.. dobrze może i dla Ciebie jest durny, to ja sie pytam po co tu wchodzisz.. odp. ? skoro dla ciebie to dziecinne. ?

Ja wyjeżdżam. ? a co to za ksywki itd.. ? to na mnie mogą wyjeżdżać a ja nie bo co jestem dziewczyną ? Chyba mam też takie samo prawo.. ?

Hmm... wiesz ja w swoim życiu trochę przeżyłam i się nacierpiałam .. wiec nie robiłabym takiego czegoś.. "młodszy" .

Skoro zauważyłeś że mam faceta.. to skąd ta myśl że sie zadurzyłam w młodszy.? Myślisz że ja bym rozwaliła 2letni związek dla młodszego.. ?

Wchodzę bo mam takie prawo zakwestionowane w Konstytucji RP. Prawo do wolności wypowiedzi. Tobie gówno do tego .

Obawiam się , że nie tylko dla mnie ten temat jest durny. Pytania niczym małe dziecko, które nigdy nie przeżyło prawdziwego związku. Skoro miałaś facetów i niby masz 2-letni związek (?) to doskonale wiesz jakie sygnały potrafi facet wysłac do kobiety więc po co taki temat ? Znasz już odpowiedź na pytanie.

Ksywki? A co ty myślałaś , że to kolejny facebook gdzie się podaje prawdziwe dane zamiast ksywki(chociaż sam mam fałszywe dane na FB) ? :/

to na mnie mogą wyjeżdżać a ja nie bo co jestem dziewczyną ? Chyba mam też takie samo prawo.. ?

Sama zaczęłaś więc teraz nie żal się tutaj jak to ciebie atakują . Kolega wyżej podał cytat w którym obraziłaś część ludzi z MPC.

Hmm... wiesz ja w swoim życiu trochę przeżyłam i się nacierpiałam .. wiec nie robiłabym takiego czegoś..

Uo kurwa naprawdę? :O Dla mnie to śmieszne zdanie pogadamy jak będziesz miala powyżej 23 lat ;) a teraz to takie śmieszne problemy. Jak wejdziesz w dorosłość , obowiązki , pracę , mieszkanie to poznasz prawdziwe przeżycia ;).

Skoro zauważyłeś że mam faceta.. to skąd ta myśl że sie zadurzyłam w młodszy.? Myślisz że ja bym rozwaliła 2letni związek dla młodszego.. ?

Nie mam pewności , że masz faceta gdyż zadajesz takie idiotyczne pytanie ws. koleżanki (?) . Jakbyś miała faceta to byś znała odpowiedź na te pytanie.

Niejedna kobieta zostawiła faceta dla młodszego więc to jest jak najbardziej możliwe ;).

@ Schittset

Lenart, ale ja, podobnie jak ty i inny którym wcześniej napisała coś podobnego jesteśmy facetami, a jak wiadomo faceci są źli, faceci to świnie, dobrze, że nie trafiamy do tych kiczowatych rzeźni, czy tam ubojn

Schit ;> jak jakaś kobieta mówi facet to świnia to powiedz , że faceci nie posiadają świnskich ogonków, noska, że jest ślepa jak kura i niech kupi bryle od stępnia z 13 posterunku.

jqeuR.png

Opublikowano

4) dordo, Lenart oraz Schitti są najaktywniejsi i zarazem najzabawniejsi.

Wiesz.. mnie to nie bawi ponieważ liczyłam na poważny temat a przez ludzi takich jak oni widzisz co się zrobiło. :)

Opublikowano

Miłość jest przereklamowana, po 5 letnim związku dziewczyna mnie zostawił i teraz lece tylko na duże cycki i fajną dupe.

po 5letnim związku "twój" dziewczyna cie zostawił??? to faktycznie przejebane ;x

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Może teraz zaczniesz odgrywać scenę skrzywdzonej niewinnej dziewczynki przez stado zuych facetuff ? <_<

jqeuR.png

Opublikowano

@Temat t6ak smao durny jak autorka (oczywiscie bez obrazy) Zwykla prowokacja i tyle .

Niesadze , zebys miala faceta , niesadze zeby twoja kolezanka mila taki problem , i niesadze ze masz takie zajebiste doswiadczenie w zyciu , o jakim piszesz.

Robiac ten temat na 99.9% bylas nastawiona na spam i zabawe , niema tu Dr . Amour'ów ktorzy doradza ci w milosci i jej okazywaniu .

I niepierdol ,ze masz faceta 2 lata ,bo kurwa po dwóch latach juz byscie sie jebali jak króliczki i niezadawala bys pytan jakie faceci pokazuja znaki.

Tyle ode mnie

Pozdrawiam cie Kasiuu (jesli wogule tak masz na imie ) i zycze twojej kolezance udanej przyslzosci i sexu z tym 13sto latkiem

I co do błedUF ortograficznych,interpunkcyjnych i jezykowych ,jakis poziom trzeba miec ,sam reprezentuje ten "sredni " Trzymamy fason na MPC brzmi prawie jak nowa promocja w IkeI

Opublikowano

osobiście nie lubię dziewczyn z Reala... wolę z Tesco, albo Biedro.

siedział bym dalej w domu, najlepsze są młodsze dziewczyny, ew. w tym samym wieku.

nie zgodze sie z tym !...

Dla mnie starsza lepsza :D

OndteAw.png

Opublikowano

nie zgodze sie z tym !...

Dla mnie starsza lepsza :D

tylko że starsze często myślą że są bardziej dojrzałe, że nie "dorośliśmy" do "poważnego związku" oraz "chłopacy w tym wieku są jak dzieci...."

więc ogólnie życzę powodzenia.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Najlepsze są w Twoim wieku, albo max. 1 rok starsze/młodsze.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

WooOooW

Dziewczyna kolejna.

2 spotkanie tak ??

O ile 1 bym przeżyl ;D

Hmmm...

Napewno inaczej niż na 1.

Gdzieś bym w ciekawe miejsce ją zabrał.

Ta...

Nie wim co dalej...

Kurwa poco ci to ??

OMG co ja pierdole..

Prawie się rozkleiłem ><

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Powiedzmy że poznaliście wczoraj pewną dziewczynę ( oczywiście chodzi o rzeczywistość ) , spodobała sie wam , dziś macie z nią spotkanie (drugie) . to jakbyście "pokazali" że sie w niej zakochaliście albo zauroczyliście . ? Chodzi mi o takie znaki jak to się mówi. ;)

PS. dziewczyna 3 lata starsza od was ; )

Chędożyłbym.

Opublikowano

PS. Złapie za rekę obejmie, pocałujea potem wyrucha i zostawi.

Ojej, prawie podstawówkę z nią do końca dociągnąłeś :(

Opublikowano

Ja bym nie ociągał się . Mówisz tu o kobiecie 3 lata starszej od chłopaka ( możliwe , że chodzi Ci tutaj o Ciebie, i chcesz wiedzieć , czy chłopak, z którym się spotykasz , czy się w Tobie zakochał, względem czego, jakie on daje Ci te znaki ) . Tak więc, jakbym już spotkał się z tą 3 lata starszą kobitką , i ona by właśnie to zaproponowała spotkanie , to na tym drugim bym jej prosto w oczy powiedział . Nie przez jakieś tam głupie gadanie , że coś tam , coś tam.... Tylko szczerze ( Słuchaj , jest tak i tak , podobasz mi się .. )

:)

Opublikowano

tylko że starsze często myślą że są bardziej dojrzałe, że nie "dorośliśmy" do "poważnego związku" oraz "chłopacy w tym wieku są jak dzieci...."

więc ogólnie życzę powodzenia.

To trafiałeś na jakieś idiotki z przerośnietym ego. Owszem czasem tak bywa, ale nalezy to olac. Ja tam uwazam, ze "kobiety sa jak wino im starsze tym lepsze" . Ogolnie czasem wole starsze bo sa bardziej dojrzałe i madrzejsze od niektorych młodszych i rowiesniczek .

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...