Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłopaki pytanie skierowane do was . ; )

Kasia...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki Ty jesteś tępy. Dziewczyna się Ciebie pyta jak okazujesz to że się zakochałeś -.-

Widocznie on tego nie kapuje :)

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedz tak "Dziewczyno, gdy o tobie myślę to nie mogę doprać gaci..."

Widze Twoja inteligencja normalnie aż kipi . Ciekawa jestem czy myslisz.. bo głową napewno nie. ; >

Opublikowano

@up.

zgodzę się ... zamiast do starszych startować to młodszymi się zajmuje xD

Wy tego nie rozumiecie że nie o mnie chodzi... !? ja już kogoś mam ... to po pierwsze a po 2-gie do mojej koleżanki startuje koleś 3 lata młodszy.. ale z tego co widze to niektórzy nastolatkowie z tego forum są inteligencją równo z nim ... !

Opublikowano

gdzie napisałaś że to jest dla koleżanki ? nigdzie, więc nie czepiaj się. Gdyż akurat to jest wprowadzenie w błąd z Twojej strony.

EXPmIpC.gif

Opublikowano
widze to niektórzy nastolatkowie z tego forum są inteligencją równo z nim ... !

Czego się spodziewałaś? Tutaj ponad połowa ma poniżej 13lat

; )

Opublikowano

Ludzie nie róbcie sobie z niej jaj , to nie chodzi o nią ! Dziewcze zaczyna karierę na tym forum i od razu taka krytyka i robienie żartów ? Chcecie zniechęcić ją do zadawania pytań ? To jesteście na dobrej drodze !!

Opublikowano

Należy patrzeć jej w oczy i nie spuszczać wzroku na jej cycki , z czasem zacznie się do mnie przekonywać , najlepiej poprostu być sobą ;)

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Należy patrzeć jej w oczy i nie spuszczać wzroku na jej cycki , z czasem zacznie się do mnie przekonywać , najlepiej poprostu być sobą ;)

ja np. dość często zerkam niżej, jak się doczepi czemu patrzę się na jej biust mówię że lubię patrzeć na tak piękne rzeczy, po czym patrzę jej w oczy i mówię "Oczka też masz śliczne" i jebię uśmieszek ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

po 1 spotkaniu to raczej zauroczenie ale ta roznica wieku;] chyba ze jest nie zauważalna w realu to spoko;] byc milym i wgl;] ja z tym problemu nie mialem;]

poprostu powiedzialem ze jest ladna

ona: co?

ja: no proste;] podobasz mi się;] no i tak sie zaczelo;]

;]

Opublikowano

ja np. dość często zerkam niżej, jak się doczepi czemu patrzę się na jej biust mówię że lubię patrzeć na tak piękne rzeczy, po czym patrzę jej w oczy i mówię "Oczka też masz śliczne" i jebię uśmieszek ;)

ja Ci powiem , jakbym o Tobie pomyślała , "zerkasz często niżej " pomyśle że jakiś zbok , oczywiście bym sie doczepiła ale jakbyś wyjechał z takim tekstem.. pomyślałabym że chodzi Ci tylko o jedno...

Wybacz taki mój charakter i moje zdanie. ; >

Opublikowano

Zacznij rozmowe:

siema mały kutasie, chcesz się lizać przy stogu siana ?

Zapraszam do mojej stodoły.

a potem już pójdzie gładko.

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

@edit nie potrzebny spam sory.

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

chyba ze nie ma cyckow ;x to juz po problemie ( a są takie :D )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja zawsze zgrywam głupa, to jest dobre na panienki. Na powitanie tulu tulu i buzi w policzek. Nie polecam gadać o tym jakie się ma zaplecze i zaliczone imprezy !

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano
ja Ci powiem , jakbym o Tobie pomyślała , "zerkasz często niżej " pomyśle że jakiś zbok , oczywiście bym sie doczepiła ale jakbyś wyjechał z takim tekstem.. pomyślałabym że chodzi Ci tylko o jedno...

Wybacz taki mój charakter i moje zdanie. ; >

To na chuj Wy dziewczyny nosicie te dekolty? Chyba nie po to żeby wam w cycki było chłodniej...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To na chuj Wy dziewczyny nosicie te dekolty? Chyba nie po to żeby wam w cycki było chłodniej...

Zapytaj mamy, może żeby cię mamusia karmiła cyckiem :) ? , a może żeby sobie opalić cycki , a może dlatego bo takie koszulki specjalnie ubierają ;) ?

może zeby cie podniecić ? , dużo jest wyjaśnień , ale ja osobiście nie "świecę " cyckami jak te "inne"

PozdRoo...

Opublikowano

ale skoro ktoś coś pokazuje to chyba nie po to aby sobie pokazać ale nikt ma się nie patrzeć... no debilizm totalny... Jeśli przykładowo pokazuje komuś fakera to robię to tak żeby go zobaczył w swych oczodołach a nie ot tak żeby sobie pokazać ...

@down

a gdzie napisałem że ciągle się gapie ...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ale skoro ktoś coś pokazuje to chyba nie po to aby sobie pokazać ale nikt ma się nie patrzeć... no debilizm totalny... Jeśli przykładowo pokazuje komuś fakera to robię to tak żeby go zobaczył w swych oczodołach a nie ot tak żeby sobie pokazać ...

Zgadzam się ale jeżeli rozmawiasz z dziewczyną to nie możesz gapić się ciągle na cycki ! Kazdy ubiera się jak lubi . A to że nie widzisz nic złego w gapieniu się kobiecie na piersi to świadczy o tym że jesteś chamem i prostakiem . To tak jakbyś gadał z kolezanką a ana ciągle by się gapiła na twój rozporek .

P.S to nie wina dziewczyn że mają piersi !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...