Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Erathia

Kursant9o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up. tak + z party zabójca żółtego smoka - mental na pl jest pokrzywdzony, bo ta broń dwuręczna ma większą wartość magiczną niż syrek , a to właśnie chodzi w broni mentala.

Opublikowano

Każdy prywatny serwer coś oferuję i czegoś wymaga od graczy bo by go utrzymać potrzebne są jakby nie było pieniądze. Dlatego też nie chcemy by nasza czasochłonna praca poszła na marne, a graczom chcemy zapewnić dobrą rozrywkę, więc w IS są jedynie przedmioty, które można zdobyć w grze. Zobacz, że nawet na plu, na którym każdy z nas się "wychował", dokształcał czy też zawalał nocki, są rzeczy, których w grze nie znajdziesz - my zrobiliśmy inaczej - wszystko możesz w grze zdobyć, nie musisz kupować.

Oni moga tam wpierdolic nawet latajace swinie za 50 zl, wy nie macie prawa.

Itemy w isie typu kolce deffa/ataku, ktore daja od razu skille na P itp. na serwie 99/120 lvl napewno nie przysporza wam fanow.

Wiec jak serw nie jest pod is?

Ktos wyda 100zl przelewem czy tam wysle esa za 30 dychy, kupi kolce, pd, skille i moze na 40-45 lvl spotowac w v2 szpony.

Nierowna walka na zwyklym serwie jakich w chuj.

I mi nie pierdol, ze za cos trzeba utrzymac serw bo sa inne sposoby.

skille p i kolce na serwie z isu na 99 ja jebie, co za idioci

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

skoro to jest stary AfterLifeMt2 i wylalem na niego grubo ponad 50zl. a serwera juz niema eq ani postaci to co kurwa ma byc..? oddaj mi kase lub stare eq zrob i postacie!

Opublikowano

nie grajcie na tym kurestwie, o 20 rusza kaladar

Nie czuje sie anonimowy, masz problem?

mozemy wyskoczyc twarza w twarz

O serwerach, zawsze pisze PRAWDE

Opublikowano

kurwa kase dalem na to chustwo i co oddasz mi teraz 50zl?! ... ok , ok moze byc bez posatc ale licze na to ze oddasz mi te smoczxze monety..

Opublikowano

3 minuty do 20:00

Start o wcześniej wymienionej godzinie?

@edit

Serwer ruszył

@edit 2

Serwer nie działa, forum nie działa, strona serwera nie działa. Jednym słowem nic nie działa. Serwer aktywny przez 2,5 godziny a potem OFF. Oby nie na zawsze.

@edit 3

Wszystko działa

sugna70kz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...