Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Erathia

Kursant9o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

headerqs.png

Witamy,

Witam. Z tej strony [GA]Kursant9o. Chciałbym przedstawić Wam nowy, stojący na bardzo dobrym sprzęcie, serwer - Erathia!

To połączenie wszystkiego z czym spotkaliście się dotychczas grając w metin2. Zarówno klasyka, jak i nowości typu bronie epickie, smocze EQ.

Naszym głównym celem było zmodernizowanie rozgrywki w ten sposób, by graczom grało się jak najprzyjemniej, a fabuła nie nudziła się po krótkim czasie.

Serwer jest typem medium / hard.

Screen - autoryzacja:

0721014044.jpg

Postaram się jak najdokładniej przybliżyć Wam nasz serwer i zachęcić do wyboru Erathii.

obraz1c.png

• Procesor: i7
  • Pamięć RAM: 24gb
  • Łącze: 1gb

obraz2p.png

• Drop:
  • Drop itemów jest ustawiony tak, by nie leciało zbyt dużo "śmieci". Częściej lecą przedmioty wartościowe.
    Z metinów dropią sztabki, wzmocnienia przedmiotu, zaczarowania przedmiotu, zwoje błogosławieństwa, fasolki zen, kamienie duchowe. Wszystko w odpowiednich granicach lvl'owych.
    Yang:
  • Drop Yang jest zróżnicowany w zależności od poziomu gracza, jest odpowiednio dostosowany do cen w sklepach.
    Maksymalny poziom:
  • Największy poziom w grze to 99/120

obraz3pz.png

[GA]Av3nGeR

[GA]Kursant9o

[sGM]Myster1974

[GM]Leoks

[GM]NDK

obraz6.png

handlarzzbroja.png

handlarzbronia.png

ksiezniczka.png

niewiastas.png

obraz4p.png

Epickie bronie:

Epickie zbroje:

obraz5j.png

* Mapa Premium

* Screen mapy z metinami:

0720212856.jpg

* Dolina Gnolli

obraz7.png

•  
    Na serwie nie ma ulepszaczy dla zwykłych broni, jedynie epiki ich wymagają.

obraz8p.png

* Maksymalna ilość bonów to 5
    * KU dropią z mobów.
    * 3 ręka na Start
    * Nowe wierzchowce.
    * Biolog przyjmuje przedmioty co 1 godzinę, jeżeli przedmiot jest złej jakości można oddać nowy od razu.
    * Szybki Kontakt od strony forum i supportu.
    * Możliwość zrobienia Kamienia Duszy na +5
    * Bojowiec na start! - Możliwość kupna lvli konia u stajennego, 5kk za poziom / wydropienie medalu i oddanie stajennemu bez misji.
    * Nowe Questy !

fdasgadgadfgfsfsfffffff.png

Serwer będzie gotowy 21 lipca o 20:00 (Może wcześniej)

Pobieralnia:

http://www.multiupload.com/N09YG1H9LA - Client
http://www.multiupload.com/8OKT7RSDXW - Launcher
Strona: www.erathia.eu
Forum: www.forum.erathia.eu

zaprasamyyy.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nad tym się właśnie zastanawiałem.

Postanowiłem jednak dać te 50+, ku lecą z mobów, leci ich dużo, także te skille można wbić : ) 10 wydawało mi się, że będzie za mało - w ok. 3h możesz ponad 10 spokojnie zdobyć - np. Aur Miecza.

Śledźcie też od czasu do czasu wątek, w celu szukania nowych rzeczy jakie wciąż staram się dodawać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

* Maksymalna ilość bonów to 5

"* Ze Smoka dropi 6 i 7 bonus, którego nie będzie w IS. Item Shop jest tak dostosowany, by w jak najmniejszym stopniu ingerował w rozrywkę. "

A juz chcialem zaczac grac na tym serwie ..

Opublikowano

Nawet nawet, ogólnie ciekawie się zapowiada, ale odstrasza mnie połączenie hard'a z 4funem ;f.

Tzn. ku z mobów i smocze eq, to do siebie nie pasuje, druga sprawa ktoś tam napisał, że 5 bonów maks, a 6-7 leci ze smoka - wytyfy? - Albo edytował, albo jestem ślepy (słabo widzę na prawe oko ^^).

No nic, przekonamy się pod wieczór, chociaż i tak wątpię, że wyjdzie o wskazanej godzinie.

Opublikowano

Mapa Premium jest za darmo od lvlu 80.

Launcher i client już są uploadowane, napisałem wyraźnie że serwer mógłby wystartować wcześniej, bo wszystko jest już gotowe, ale jak napisałem że 20.00 to zrobimy około 20.00.

Opublikowano

Zrezygnowaliśmy z 6 i 7 bonu.

Chyba, że w przyszłosci go zmodyfikujemy tj. będzie zdecydowanie mniej dawał, lub jedynie będzie do expa.

Opublikowano

Kolejna mapa z nasranymi metkami obok siebie, wielkosci rynku w m1, wejdzie 15 osob i zamiast przyjemnej gry bedzie chujnia.

Wy wszyscy jestescie tak leniwi,ze nie chce wam sie zrobic chociaz jednej wielkiej mapy wielkosci pustyni?

Tylko na gotowcach byscie lecieli

Nie zagram

23310115.jpg

Zasponsoruje serwer Mt2, ktory ma przewyzszac legendarny Csyt2.

Oferta tylko dla ambitnych programistow i znawcow, wiek nie gra wiekszej roli.

Masz 13 lat i zrobisz z plikami wszystko? Nie ma sprawy.

Jezeli twoje jedyne umiejetnosci na postawionym dedyku to, dodanie nowych itemow, postawienie byle jakich mapek etc.

To nie pisz, bo nie spelnisz moich oczekiwan.

Opublikowano

Zrezygnowaliśmy z 6 i 7 bonu.

Chyba, że w przyszłosci go zmodyfikujemy tj. będzie zdecydowanie mniej dawał, lub jedynie będzie do expa.

Nie rób tych 6/7 bonów wcale.

Pamiętam kilka lat temu jak grało się na privach z 4 bonami i było bardzo dobrze. Maks lvl to 99/120, lecz jeżeli wybierasz drugą opcję to nie rób jakiegoś wielkiego expa.

Na pierwsze kilka dni serwera polecam powiększyć exp, potem jakoś go ustatkować.

Teraz mam kilka pytań.

Będziesz robił epickie naszyjniki kolczyki itp? Ja byłbym za tym by tego nie robić, to według mnie zabija cały urok metina.

Co z bodziami? Będą u handlarzy?

I ostatnie pytanie, dotyczące stajennego. Jeśli ktoś da 5kk musi robić misję?

sugna70kz.png

Opublikowano

Mapa premium jest darmowa. Przedmiot , dzięki któremu możemy na nią wejść znajduje się u NPC ( księżniczki ) po rozsądnej cenie.

sygna1.gif

Opublikowano

Nie rób tych 6/7 bonów wcale.

Pamiętam kilka lat temu jak grało się na privach z 4 bonami i było bardzo dobrze. Maks lvl to 99/120, lecz jeżeli wybierasz drugą opcję to nie rób jakiegoś wielkiego expa.

Na pierwsze kilka dni serwera polecam powiększyć exp, potem jakoś go ustatkować.

Teraz mam kilka pytań.

Będziesz robił epickie naszyjniki kolczyki itp? Ja byłbym za tym by tego nie robić, to według mnie zabija cały urok metina.

Co z bodziami? Będą u handlarzy?

I ostatnie pytanie, dotyczące stajennego. Jeśli ktoś da 5kk musi robić misję?

Mapa premium jest darmowa. Przedmiot , dzięki któremu możemy na nią wejść znajduje się u NPC ( księżniczki ) po rozsądnej cenie.

Możesz odpowiedzieć na moje pytania?

sugna70kz.png

Opublikowano

Ze stajennym jest tak, że jak dasz 5kk to od razu podwyższa lvl konia, misji nie trzeba robić.

Obecnie jest jedno ch, więcej nie potrzeba. Jeżeli liczba graczy będzie za duża na jedno ch, to dodamy więcej ch.

Opublikowano

Hmm.. po prezce moze i to bd cos w stylu Alceri ;D

duzo handlarzy macie ;p

nie no tak na serio fajny serwerek moze byc ;p

Polecam ;D !

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Każdy prywatny serwer coś oferuję i czegoś wymaga od graczy bo by go utrzymać potrzebne są jakby nie było pieniądze. Dlatego też nie chcemy by nasza czasochłonna praca poszła na marne, a graczom chcemy zapewnić dobrą rozrywkę, więc w IS są jedynie przedmioty, które można zdobyć w grze. Zobacz, że nawet na plu, na którym każdy z nas się "wychował", dokształcał czy też zawalał nocki, są rzeczy, których w grze nie znajdziesz - my zrobiliśmy inaczej - wszystko możesz w grze zdobyć, nie musisz kupować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...