Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 vs Minecraft

StandUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uspokój się, wdech, wydech. Ok, więc tak - czy tobie w grach chodzi tylko o grafikę? Prawda, taka grafika nie jest trudna do zrobienia, ale powiedz mi, czy ty dałbyś radę zrobić to, co uczynił team Mojang'u? Język Javy jest cholernie trudny do ogarnięcia. Poza tym, czy grałeś kiedyś w Minecraft'a? Jeśli włączyłeś tę grę na 5 minut, to nie dziw się, że umiesz tylko kopać przed siebie. Co do mojej rangi, nie czuję się bogiem, pomagam tylko Moderatorom w dziale, tyle :)

Nie dałbym rady,ale powiedz mi co jest w metinie gorszego niż w MC? grałem w Minecraft kilka h ale znudziło mnie to

Jasio90.png
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nie dałbym rady,ale powiedz mi co jest w metinie gorszego niż w MC? grałem w Minecraft kilka h ale znudziło mnie to

Po prostu te dwie gry to zupełnie inne gatunki. Poleciłem MC, ponieważ bardziej podoba mi się ta gra niż metin. Każdy lubi co innego. Skończmy dyskusję w tym temacie, bo robimy spam :P

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Po prostu te dwie gry to zupełnie inne gatunki. Poleciłem MC, ponieważ bardziej podoba mi się ta gra niż metin. Każdy lubi co innego. Skończmy dyskusję w tym temacie, bo robimy spam :P

No ja już wcześniej pisałem że każdy będzie polecał to co lubi ;p

Jasio90.png
Opublikowano

Metin a minecraft to zupełnie co innego i nie widzę powodu by je porównywać skoro dla jednej osoby będzie lepsze to, a dla drugiej co innego.

Opublikowano

Minecraft ma tą magie...

Przez tą grę to stawianie klocków robi się nudne, wiec trzeba na sile srać.

Jak by był Crysis vs Minecraft - Wybrał bym Minecrafta. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Hmmmm

Minecrafcie nie chodzi o grafike tylko o kreatywnoś :]

Metin2 exp exp i questy które kończą się na 75 lvlu nuda

Pare postów wyzej ktos napisal ze miencraft mu sie znudzil ja wiem czemu mu sie znudzil bo nie jest kreatywny -_-

Przykro mi Minecraft bije o głowę Metin2

Opublikowano

slawek bo metin w ogóle nie ma sensu i wciąga takie małe dzieci, potem kradną kasę rodzicom z portfela na nawet nie wiem jaka tam waluta - smocze monety ? (do tego zryta nazwa xD)

Minecraft a najlepiej Combat Arms/A.V.A z darmowych

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Slawek w MC możesz zrobic wszystko co ci się podoba. W metinie możesz tylko zabijac moby , robic questy i ulepszac eq. Pewnie nawet nie wbiłeś 30 lvl ,

Siedz cicho bo w metinie 90% graczy to hackerzy, dzieci neo, i złodzieje. W MC jest wiecej niż ,,stawianie klocków i kopanie``. Tam możesz przechodzic różne mapy escape/adventure. Ta gra działa na wyobraźnie, nie to co metin na agresje. Patrząc na twoje posty aż płakac się che. Cały czas zadajesz głupie pytanie w czym MC jest lepszy . Napisz chociaż jeden sensowny powód w czym jest lepszy metin. Pewnie napiszesz ,że grafika. Jak byś nie wiedział to w tej grze tylko taką się dało zrobic. Metin kończy się wbiciem 99 lvl (w twoim przypadku pewnie 40). W MC możesz grac bez końca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...