Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 vs Minecraft

StandUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@all powiedzcie mi co wy widzicie w tym minecrafcie? przecież to same pixele,rozumiem że można budowac,mody itp. ale grafika mnie odstrasza.Wiem że mnie z pewnością dużo osób zminusuje bo nie trawie "ulubionej gierki" ale tam...

A moze popatrz na cos innego niz grafika. Minecraft ma duzo opcji itd. Zagraj a zobaczysz. Jak Ci sie nie podoba grafika, pobierz hd texture packa

http://www.mpcforum.pl/topic/394367-16x-32x-64x-128x-256xlb-photo-realism173/

@top Minecraft ;)

;)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie czy na 'majnkrafcie' zarobicie tyle co na metinie? Wątpię ,że wgl coś się tam da zarobić =P

logoopm.png

Opublikowano

Przecież to są 2 ZUPEŁNIE INNE gry, nie wiem jak wgl można robić takie ankiety.

Oczywiście że minecraft, tam to rozwijasz wyobraźnię, wykazujesz się kreatywnością, a metin? W metinie tylko ciągle napierdalasz w te mobki i chuj z tego masz.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Majnkraft :)

metina juz opanowaly boty,hackerzy i dzieci neo.

a na dodatek Minecraft tak nie uzależnia.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jak można porównywać dwie różne gry z różnych gatunków?

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Minecraft. Metin2 to już legenda i staroć.

staroć to minecraft spójrz tam na grafike... w minecraft tak jak UP mówi tylko układasz klocki i kopiesz doły podsobą

Metin2. Dlaczego?

1.Możesz zarobć na tej grze fortune, tylko trzeba wiedzieć jak ;) na majnkrafcie nic nie zarobisz ;(

2.Grafika lepsza

3.wolałbym grać chyba w tibie niż w majnkrafta

@chociaż co tu dużo mówić Ci co grają w metina będą go polecać, Ci co grają w minecraft będą też go polecać

Jasio90.png
Opublikowano

Ludzie czy na 'majnkrafcie' zarobicie tyle co na metinie? Wątpię ,że wgl coś się tam da zarobić =P

Ale on sobie chce zagrać, a nie zarabiać. Nie widzę problemu.

z dwóch gówien już wolałbym metina niż układanie klocków

Hejter

@Top

Oczywiście, że MC. Na bieżąco wychodzą mody i patche. Grafika się w tym przypadku nie liczy, ale choćby i nawet, to jest lepsza niż w Metinie. W MC możesz zbudować co tylko chcesz, no ale ta gra wymaga myślenia, w przeciwieństwie do Metina gdzie możesz tylko:

• Wykonać misję
  • Zabić potwora albo człowieka

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Ale on sobie chce zagrać, a nie zarabiać. Nie widzę problemu.

Hejter

@Top

Oczywiście, że MC. Na bieżąco wychodzą mody i patche. Grafika się w tym przypadku nie liczy, ale choćby i nawet, to jest lepsza niż w Metinie. W MC możesz zbudować co tylko chcesz.

Powiedz mi co jest lepszego w minecraft niż w metinie? to że możesz sobie kopać dołu i zbudować dom?

wiesz, ja wole robić misje niż zbierać drewno

Przecież to są 2 ZUPEŁNIE INNE gry, nie wiem jak wgl można robić takie ankiety.

Oczywiście że minecraft, tam to rozwijasz wyobraźnię, wykazujesz się kreatywnością, a metin? W metinie tylko ciągle napierdalasz w te mobki i chuj z tego masz.

a co masz z zbierania ziemi drewna i budowaniu? wiesz jak minecraft kończysz gre neie opylisz konta i nie zarobisz a w metinie tak,

Zresztą statystyki mówią same za siebie :

Metin2

77907 tematów

566470 odpowiedzi

Minecraft

20557 tematów

133223 odpowiedzi

Jasio90.png
Opublikowano

Metin2

77907 tematów

566470 odpowiedzi

Minecraft

20557 tematów

133223 odpowiedzi

Minecraft wymaga myślenia, więc twoje statystyki wskazują, że na MPC jest więcej nie myślących neosów, niż kreatywnych ludzi z wyobraźnią ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Powiedz mi co jest lepszego w minecraft niż w metinie? to że możesz sobie kopać dołu i zbudować dom?

wiesz, ja wole robić misje niż zbierać drewno

a co masz z zbierania ziemi drewna i budowaniu? wiesz jak minecraft kończysz gre neie opylisz konta i nie zarobisz a w metinie tak,

Metin2

77907 tematów

566470 odpowiedzi

Minecraft

20557 tematów

133223 odpowiedzi

Tylko że dział Metin jest ponad 5 razy dłużej niż MC.

Powiedz mi co jest lepszego w minecraft niż w metinie?

Wszystko, możesz robić to co chcesz, a nie 3 rzeczy w kółko.

Ale jak gram w gry, to chcę grać, a nie zarabiać. Poza tym w MC nie ma czegoś takiego jak IS, nie musisz w to pakować kasy (poza tym 1 razem), nie to co w Metku, gdzie dzieci wydają miesięcznie po kilkadziesiąt złotych. Jak chcę zarobić, to idę do pracy, proste?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Minecraft wymaga myślenia, więc twoje statystyki wskazują, że na MPC jest więcej nie myślących neosów, niż kreatywnych ludzi z wyobraźnią ;)

wiesz co CI powiem. Ci co stworzyli MC ni myśleli bo do stworzenia takiej gry ni trzeba myśleć bo tam masz grafike jak ze średniowiecza albo i gorzej.A co do neosów to wiesz kto przezywa tak sie sam nazywa więc w MC grają neosy, nie w metina. To że nie potrafisz grać w metina nie oznacza że musisz wyzywać. W metina grają ludzie nawet po 35lat+ a w minecraft 10-20lat około bo tam tylko latasz z łopatą i kopiesz. Jeżeli byś był kreatywny nie wyzywałbyś od nosów więc wiesz to że masz taką range na forum nie znaczy że jesteś Bogiem. Nad taką grą to chyba było tworzenia jakieś 3tygodnie.

Jasio90.png
Opublikowano

Metin to najgorsza gra jaką stworzył człowiek - do wszystkicg metińczyków zbieram - xD

Minecraft - grafika słaba i nie ma za bardzo sensu ta gra, ale jak się wciagniesz to Ci się spodoba tylko nie graj w metina !!! :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Tylko że dział Metin jest ponad 5 razy dłużej niż MC.

Wszystko, możesz robić to co chcesz, a nie 3 rzeczy w kółko.

Ale jak gram w gry, to chcę grać, a nie zarabiać. Poza tym w MC nie ma czegoś takiego jak IS, nie musisz w to pakować kasy (poza tym 1 razem), nie to co w Metku, gdzie dzieci wydają miesięcznie po kilkadziesiąt złotych. Jak chcę zarobić, to idę do pracy, proste?

No właśnie 5 razy dłużej czyli jest więcej możliwości w metinie niż w MC bo możesz dodawać różne rzeczy np.zbroje bronie itp. a tam nictylko latasz i kopiesz.

A co Cie obchodzi kto na co wydaje kase? martw się o siebie,, jak ty np. pijesz alkohol lub palisz papierosy, to w takim razie też jesteś dzieciakiem bo wydajesz na gorsze gówno niż IS bo możesz od tego raka dostać więc sie nie czepiaj tych co wydają kase, bo nie ty ją dostajsz tylko oni. Wiesz teraz są takie czasy że możesz zarobić nie wychodząc z domu. A, i jeszcze coś w minecrafta grają też dzici (w każdej grze grają)więc nie mów że w metinie grają sam dzieci bo tam grają też starsze osoby.

Metin to najgorsza gra jaką stworzył człowiek - do wszystkicg metińczyków zbieram - xD

Minecraft - grafika słaba i nie ma za bardzo sensu ta gra, ale jak się wciagniesz to Ci się spodoba tylko nie graj w metina !!! :P

to że ty nie lubisz tej gry to nie oznacza że musisz mówić ż to jest najgorsza gra. Podaj mi przykłady czemu jest taka zła?

Jasio90.png
Opublikowano

Twórczość w Metinie:

422476_m.jpg

i MC :>

tvkcu.png?w=1920&h=1080

MC win, EOT!

O kurde ale riposte strzeliłeś jprd, wiesz co nie wiem co powiedzieć bo ta twoja twórczość mnie rozśmiesza

Twórczość minecraft:

minecraft-block-huge.png

Twórczość metina:

9.jpg

Wiesz powiem Ci coś jeszcze w metinie nad jedną postacią do stworzenia pracowano kilka razy dłużej niż nad całą grą mincraft.!

Jasio90.png
Opublikowano

Ja zaraz chyba zaloze temat Gta4 vs Mario i sie jeszcze okaze ze Mario ma wieksza grywalnosc i jest lepsze od gta4 ;D

Co to za porownanie wogole nie te gatunki gry jak i grafika,fabula,silnik gry i wogole byl czas w ktorym w Metina 2 gralo w chu* ludzi i 80% z nich sie jaralo nim tak jak ja teraz metin juz powoli zaczyna schodzic na dol i inne gry goruja

Za pare miesiecy/lat Minecraft juz nie bedzie tak znany i pobija go inne gry lepsze

jak dla mnie temat glupi ...

Lepiej by zrobic ankiete np:

metin2 vs minecraft i tak

grywalonsc:

oprawa muzyczna:

fabula:

dlugosc gry <-- joke

co sie szybciej nudzi:

metin2 czy minecraft zmusza nas do wytezonego myslenia:

grafika:

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano
wiesz co CI powiem. Ci co stworzyli MC ni myśleli bo do stworzenia takiej gry ni trzeba myśleć bo tam masz grafike jak ze średniowiecza albo i gorzej.A co do neosów to wiesz kto przezywa tak sie sam nazywa więc w MC grają neosy, nie w metina. To że nie potrafisz grać w metina nie oznacza że musisz wyzywać. W metina grają ludzie nawet po 35lat+ a w minecraft 10-20lat około bo tam tylko latasz z łopatą i kopiesz. Jeżeli byś był kreatywny nie wyzywałbyś od nosów więc wiesz to że masz taką range na forum nie znaczy że jesteś Bogiem. Nad taką grą to chyba było tworzenia jakieś 3tygodnie.

Uspokój się, wdech, wydech. Ok, więc tak - czy tobie w grach chodzi tylko o grafikę? Prawda, taka grafika nie jest trudna do zrobienia, ale powiedz mi, czy ty dałbyś radę zrobić to, co uczynił team Mojang'u? Język Javy jest cholernie trudny do ogarnięcia. Poza tym, czy grałeś kiedyś w Minecraft'a? Jeśli włączyłeś tę grę na 5 minut, to nie dziw się, że umiesz tylko kopać przed siebie. Co do mojej rangi, nie czuję się bogiem, pomagam tylko Moderatorom w dziale, tyle :)

1339163822-U301909.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...