Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Save] By Bastian103 v8

Bastian103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Trochę ode mnie krytyki... Cały ten save to wielkie gówno... Dlaczego? Otóż, na ten save poświęciłeś bardzo, ale to bardzo mało czasu (ja bym to all zbudował w 3/4h)... Wykaż trochę kreatywności, a nie budujesz np. stadion w 10 minut (jeszcze z cheatami)... Zbuduj coś wielkiego (nie chodzi mi, aby to było duuuuuże ;))

Polecam zbudować, tak jak wcześniej podpowiedział Ci użytkownik ruiny zamku, a wokoło ruiny starych średniowiecznych domów na dodatek podpalone, zrób ss i wstaw na forum (najlepiej na zwykłym texture packu). Zajmie Ci to wiele czasu, ale efekt będzie niesamowity :)

Pozdrawiam,

Sopher

P.S Weź sobie moje słowa do serca <_<

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up@ Nie spodziewałem się takiej krytyki :D .

Tak wiem. Zaniedbałem save. Lecz miałem dużo spraw w sierpniu i nie miałem czasu go robić. Teraz przerabiam go na średniowieczną wioskę, która nadawała by się jako miasto na serwer. Oraz zbudowałem kilka innych budowli. Myślę, że za max 2 tygodnie będę mógł opublikować save :) .

PS@ Sopher. Nie wiem czy panteon byś zbudował w 3/4 h :D . Ale rozumiem. Każdy ma inne zdanie. Postaram się zrobić coś ładnego. Planuję zrobić pomnik endermana, ale to po skończeniu miasta/wioski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...