Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Save] By Bastian103 v8

Bastian103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

v7 Już jest!

Co nowego?:

-Piekielna piramida

-Elektrownia

-Chodniki prowadzące do każdej budowli, które ułatwiają zwiedzanie świata (Nie prowadzą tylko do zjeżdżalni wodnej, igla i magicznej wieży)

Elektrownia daje nam lampki przy chodnikach. Może jest ich mało, ale chciałem sprawdzić na próbę. W następnych wersjach będzie ich więcej.

Może i nie jest to wielka aktualizacja, ale starałem się, aby wygodniej wam się zwiedzało.

PS@ W razie czego dzisiaj kupiłem premium i następne screeny będą ładniejsze, bez napisu uncieled copy (Zapomniałem jak to się pisze :D )

Save dam wam jutro

Save dodany :)

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety twoja budowla :"Pół roślinna pół piekielna wieża"jest ściągnięta od CTSG (odc.30 http://www.youtube.com/user/MinecraftPL#p/u/5/KwLyBNU6i0k),tylko trochę edytowana i według mnie nie wyszło ci to.Wielkie drzewo też nie jest za dobre, chodzi o liście, wyglądają jak wielki prostokąt.Do reszty nic nie mam.Podobają mi się te 2 kule z lawą i wodą.

Aha, rozumiem. Jeżeli ja zbuduję sobie Bóg wie co, jakąś więżę bodajże, to nikt inny nie może jej zbudować? Fajnie.

Opublikowano

Budowle fajne, ale zrob screeny bez texture packa (najgorzej wygląda szkło...)

Bez texture packa niektóre budowle będą brzydko wyglądały ;) .

Bardzo was proszę. Dawajcie mi pomysły na budowle, bo nie wiem co zbudować w v8 :D .

Opublikowano

Świetny save! Na pewno się dużo napracowałeś! Bardzo mi się podoba twój styl budowania, najlepszy save na MPC.

Opublikowano

Cieszę się, że wam się podoba. Mam już 2 budowle w planach:

-Stadion piłkarski

-Wełniany napis Bastian103

-??

Wymyślcie jaka ma byc 3 budowla to zacznę już przygotowania do v8 :D .

Opublikowano

Ok. Stadion mam gotowy. Napisu Bastian103 nie zrobiłem, ale w zamian zrobiłem posąg. Teraz mi powiedźcie jaka ma być 3 budowla, bo ruin nie mam pomysłu na zbudowanie a smoka mam plany z googli, ale są nie zbyt czytelne ;/. Czekam na wasze propozycje :) .

Opublikowano

To czekajcie. Jeżeli chcecie aby dzisiaj wyszło v8 to dajcie jakiś pomysł na budowle :) .

Edit@ Ok wiem. Wczoraj właśnie dostałem premium mc i zbuduje swojego skina ;) . Ale jezeli chcecie to możecie dawać dalsze pomysły na np. v9

Opublikowano

Super save, plusika lappppp, zlapales?

Shock700_14675_9.png

mca.png

Masz jakiś problem z minecraft? Pisz na PW!

Mój nick w grze: MrKuska131

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Wszystko Fajnie, dobrze , ale robione na haxach

ale łap + za dobrą robotę

Opublikowano

Wszystko Fajnie, dobrze , ale robione na haxach

ale łap + za dobrą robotę

Gdybym miał np. szukać materiałów na panteon to byście czekali na save kilka miesięcy :D . Na pewno na niego zuzyłem gdzieś 30 stacków stona, cobblestona nie pamiętam, ale też dużo. Mosstona gdzieś straciłem 7 - 10 stacków i gdzieś 5 stacków pół płytek. Też wolę nie wiedzieć ile musiałbym zbierać obsydianu na dach magicznej wieży :) .

Nom mi też sie podoba :) Daje tego + ale zbuduj jakiś samolot xD

Może zbuduję w powietrzu. Lecz od razu mówię, że nie będzie duży ;) .

Super save, plusika lappppp, zlapales?

Tak chyba złapałem.

Co do v8 wystąpiły małe problemy. Skina mam już prawie gotowego ale jest problem. Jeszcze zostało mi pół głowy do zrobienia a już jestem na 128 kratce. Później ściągnę world edita i się nim pobawię i nauczę jak przesunąć tą budowlę w inne miejsce :D .

Opublikowano

v8 już jest!

Co nowego?:

- Mini stadion (Dodam trybuny itp. w v10 ;) .)

-Pomnik ducha (Zamiast napisu Bastian103)

- Pomnik mojego skina.

Jak wyżej pisałem nie zrobiłem jeszcze połowy głowy do skina, ponieważ przektoczyłem wielkość kratek. Czy w programie world edit można przenosić budowle?

W planach do v9 mam już wymyślone:

- Samolot w powietrzu

- Arenę

-Lodowisko

Chciałbym jeszcze zbudować do v9 coś w stylu panteonu, czyli jakąś dużą budowlę. Dawajcie nazwy lub screeny budowli jakich mam zbudować. Oczywiście nie przesadzajcie. Nie jestem aż takim dobrym budownikiem :D .

Edit@ Przepraszam za double. Zapomniałem, że napisałem już dzisiaj post ;/. Więcej się to nie powtórzy.

Opublikowano

Download jest v7 ?? czemu nie v8 budowle takie zajeeeee *** PRO jednym zdaniem jak dla mnie

+

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...