Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze postacie dystansowe

michuczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy też z kim chcesz grać czy przeciwko postacią które walczą wręcz czy na dystans, jeżeli ta pierwsza opcja to najbardziej polecam Karthusa a na dystans Tristane

Howl%2C_Zabimaru.gif
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ez jest usless ,0 ccków ,zupełnie jak morde -.-'.

Co jak co ,ale ad carry powinien mieć jakieś cc.

A i czy widziałeś może żeby Candy grał na DH ezem?

Nie ?

Grał corkim/ashe ,bo ez nie nadaje się do gier rankingowych.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

tu się mylisz .. do rankedów się nadaje, ale na rozgrywki teamowe już nie, a to różnica

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Obecnie Vladmirem po tych nerfach też mało osób gra..

Mało? na rankedach się go wybrać nie da, bo to ban pójdzie a jak nie to enemy weźmie

11.jpg

Opublikowano

tu się mylisz .. do rankedów się nadaje, ale na rozgrywki teamowe już nie, a to różnica

I tak cię nikt tu nie lubi, zresztą mnie też ale ja mam to gdzieś.

Opublikowano

Surki, za dużo gadasz a za mało wiesz. Ez może się nadaje do tego żeby team bardziej dostawał po dupie...

W ogóle nie pomocne dla teeamu. Najlepsza ashe za swoje ulti i z magów dobry malza i w sumie wszyscy.

Co do gadania że anka złoży kombo w anivie przed anivią - wydaje mi się że anivia ma jednak nieco większy zasięg z pewnego stuna, niż anka z stuna co 5 hit. Do tego anivia może sobie ładnie pomóc ścianą i ultimatem

DAJ

delete.png

Opublikowano

@Opal

aha, a ja się tym przejmuje ? ;)

@up

no to jestem w hell elo bo czasami spotykam za dobrych ezów

a vlad stracił po tym nerfie i rzadko go widuje na rankedach (i dobrze)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

co vlad stracił? to że się leczy troszkę mniej? prosze.. Budujesz Spell Vampa + Spirit Visage i już dawny vlad powraca.

11.jpg

Opublikowano

Kennen jest dobry, niski cooldown i wysokie DMG na Q + fajny pasyw, który stunuje przeciwnika co 3 skill i E, który umożliwia szybką ucieczke lub dogonienie celu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@2up

tak, ale jak ludzie widzą, że coś lekkiego nerfa dostało to już tym nie grają

35205.jpg

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...