Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lucky Shot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Mam jedno pytanie. Jak zdobyć noże do lucky shota, i jak w to grać??

Daje + za fast odp.

wyjebisty3rr0r.png

Mam zbugowanego WR. W grze jest dobrze. Mam 18 lvl. Na stronie pisze, że mam 19 lvl. xxxxxDDDDD

Jeśli pomogłem daj +, to nie boli, ale na pewno komuś pomoże. ^-^

Zbieram +, nie -

Moje mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/400559-mode-by-wyjebisty3rr0r/page__p__2848579__fromsearch__1#entry2848579

http://www.mpcforum.pl/topic/400888-mod-by-wyjebisty3rr0r/page__p__2850796__fromsearch__1#entry2850796

Moje TuT-y:

http://www.mpcforum.pl/topic/402618-tut-wszystko-o-zombie/page__p__2864308__fromsearch__1#entry2864308 ----------------------------------------------- 14mcaau.png

Opublikowano
Co to jest?

Lucky Shot (z ang. szczęśliwy strzał) to wprowadzona 15 grudnia 2010 roku minigra. Jest ona wbudowana w WarRock'a i dostępna z poziomu menu głównego WR. Można w niej wygrać przeróżne bronie, lecz do samego grania potrzeba pewnej ilości dinarów.

Zasady gry

Jeśli mamy conajmniej 1200 dinarów na koncie to możemy zagrać w Lucky Shot. Na początku wybieramy broń, którą wygramy trafiając w czerwone pole. Takie bronie rozdawane są w ograniczonych ilościach, więc nie zdziwmy się jeśli już jej nie ma "na stanie".

Gdy wybierzemy już broń to nadszedł czas na określenie stawki za jaką będziemy grać. Im będzie ona większa tym łatwiej będzie trafić w upragnione czerwone pole i zarazem nagrody będą wręczane na dłuższy okres.

Kiedy wszystko ustawimy według własnych upodobań pozostaje nam kliknąć przycisk START. Ukaże się nam przycisk, którego wciśnięcie spowoduje wystrzał do tarczy.

LuckyShot.png

Interfejs mini gry

LuckyShotInterfejs.png

1. - Bronie, spośród których wybieramy jedną. Gdy trafimy w czerwone pole na tarczy ta broń zostanie nam wręczona. Amount - ilość dostępnych egzemplarzy danej broni. Napis SOLD OUT oznacza, że broń została już rozdana.

2. - Szczegółowy opis wybranej po lewej stronie okna broni.

3. - Tarcza, do której musimy strzelić z kuszy.

4. - Ilość posiadanych na koncie dinarów.

5. - Główny panel zawierający 2 przyciski:

CHALLENGE - Przycisk dodający do stawki 1200 dinarów i zwiększający liczbę zakładów o 1.

START - Przycisk rozpoczynający grę.

oraz dwa pola:

Betting Amount - Stawka zakładu. Im większa tym większe czerwone pole na tarczy.

Bets - Ilość zakładów. Im większa tym większe czerwone pole na tarczy.

6. - Główne menu minigry zawierające 3 przyciski:

Restart - Przycisk zerujący stawkę i ilość zakładów.

Go to Item Shop - Otwórz okienko Item Shop'u.

Znalezione na jakieś stronce.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano (edytowane)

Lucky shot - można wygrać różne bronie. Czym więcej dasz tam pieniędzy to na więcej dni będziesz miał bronie a wygrywa się tam bronie takie jak:

K1, Uzi, (nóż) Grukha, Magnum.

Ale na razie lucky shot jest niedostępny i nie można w niego grać.

Jak grać- Naciskasz na challenge, w ten sposób obstawiasz coraz więcej dinarów, ( obok jest liczba 0 ale naciśniesz na challenge to 0 zwiększy się 0 1200 dinar etc.).

Następnie przyciskasz start i potem na taką rękę i losujesz. :)

Edytowane przez Kondzio56

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Wszystko masz pięknie, ładnie wyjaśnione ale według mnie jest to nie opłacalne tak samo jak te random boxy. Co ci po takim nożyku? Jak już chcesz jakiegoś dobrego noża to kup sobie katane (jak chcesz kupić to pisz pw dogadamy sie).

icon_ban.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...