Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Żart" Administratora co do aktualizacji (?)

smokeweed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
UPDATE 2:

War Rock Game servers are back online. Stay tuned next week for the UI patch!

Don't forget to check out the new Random Box #5, now including 8th Slot Dual Scorpions!!!

UPDATE:

War Rock server maintenance will begin today @ 5PM PDT. At this time all WR game servers will be down for 15-25 minutes.

Tłumaczenie:

UPDATE 2:

Serwery są już online. Czekajcie na nowy update z UI w następnym tygodniu!

Nie zapominajcie sprawdzić nowego Random Box #5, teraz ma wbudowane 8th Slot Dual Scorpions!!!

UPDATE:

Aktualizacja zostanie dzisiaj przeprowadzona @ 5PM PDT. W tym czasie serwery WarRock'a zostaną wyłączone na 15-25 minut.

Całe forum jest zadziwione co @Jericho zrobił. Z mojej strony wypada Was już tylko przeprosić za przetłumaczenie tej wiadomości która nie była tego warta.

Źródło: http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=190465

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Heh, to jest co najmniej dziwna sytuacja gdyż w pierwszym poście tematu dopisał:

[...]Today's maintenance has been postponed until tomorrow. Last minute bugs have been discovered in the patch and will be worked on![...]

Co znaczyłoby że:

Dzisiejsza konserwacja zostaje przeniesiona na jutro, ostatnie bugi odkryte w patchu "and will be worked on*"

Tego ostatniego nie potrafię za dobrze przetłumaczyć..

Opublikowano

smokewwed nie przepraszaj.Nie musisz.

To dzięki tobie wiem'y kiedy co i jak zmieniają w War Rock.

Z mojej strony dziękuję Tobie za informacje.

łap '+' .

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Jakiś Update bedzie ale tylko naprawi Bugi <_<. Pewnie ich dialog podczas pisania tej informacji brzmiał tak:

-Jericho! nie chce nam się pracować napisz im że ten update to żart

-Mi też nie chce się pracować. Piszemy jak powiedziałeś

: ). Pozdrawiam Naszą "Kochaną" administrację ze strony G1... ( <_< )

Wiedziałem że tak będzie : ). Im nie można wierzyć....

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Ja wiedziałem że tak będzie wiedziałem . Im to nie można NIGDY wieżyc na słowo .

Zostało tylko nam czekać aż w końcu będzie ten patch z Bikini Eventem :)

3b8240a6f0f1fd5f21ae04553aabe018.gif

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

No chyba ich pogięło, ja zaraz chyba wejdę na forum G1 i tak zjadę tego @Jericho, że stara go wyśmieje. Warrock przestał działać na 2 h i nic się nie zmieniło. :(

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Przed chwilą czytałem temat na forum wr i niejaki Tony91 - G1 Mod Squad napisał:

There has been NO-MEGA-FAIL, Jericho explained it and also kept us informed about the situation.

The patch has been pushed back for the next week, DE's taking more time than expected to fix those bugs and they clearly DON'T want them to be there as they're MAJOR BUGS and NEED to be fixed, if it was something not-affecting the gameplay they would've kept the patch that way and get a fix later, but, as I already said, those bugs need to be fixed.

Also, take your time to read Jericho's posts and don't say "I didn't know it" when some of you guys will get suspended for trolling on this thread

I z tego co zrozumiałem to ten update został przełożony na następny tydzień.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Przed chwilą czytałem temat na forum wr i niejaki Tony91 - G1 Mod Squad napisał:

I z tego co zrozumiałem to ten update został przełożony na następny tydzień.

To nie był MEGA-FAIL, Jericho wyjaśnił całą informację i ciągle informuje nas o postępie prac.

Patch został przesunięty na następny tydzień, DE potrzebują więcej czasu niż pierwotnie zakładali na rozwiązanie tych błędów i chcą je naprawić jak najszybciej, jeśli nie przełożyli by Patcha oznaczało by to że musieli byście grać z błędami i czekać na wyjście nowego patcha (ta linijka jest przetłumaczona "wolno").

Opublikowano

tak jak ja zawsze sadzilem, ze:g1 bylo,jest i bedzie chujowe :)lap plusa za info

Opublikowano

Wezcie kurwa co robią z tym WarRock okłamuja ludzi pieprzą o nie istniejących patcha i gowno robią i tylko psuja warrocka i tyle mam do powiedzenia

Opublikowano

NoLife to sam kurwa napisz ileś set linijek kodu i się nie pomyl... To nie takie łatwe, nawet dla profesjonalnego teamu. Jak by opublikowali pacha i były by błędy to pewnie była by dłuższa przerwa która naprawiała by tego zepsutego pacha. A tak można grać.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Boze ale wogule nic sie nie dzieje w warrocku same NUDY nie ma wogule co robic a nie tak jak ty hackerX ciągle maniaczysz dobijając tylko lvl a wole cos zrobic zdobyc itd

Opublikowano

Ja lvl? Ja gram może 1h jak testuje swojego cheata. Nie gram w WR'a non-stop i mam chyba 5lvl ...

Wole zagrać sobie w COD'a 2 niż WR'a ...

1365881062-U68160.png

Opublikowano

To było do mnie? Skonstruuj lepiej zdanie bo nie umiem go rozszyfrować. A jak chcesz tłumaczyć z Angielskiego na Polski to wybierz się do szkoły bo Translatorem wiele nie zdziałasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...