Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Sbot !

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OFERTA SPECJALNA !!

Jeżeli ktoś posiada konta Sbot założone wcześniej z obecnym statusem " New Customers "

możliwe jest aktualne doładowanie konta które automatycznie przechodzi na stan " Old Customers "

oczywiście konto można później sprzedać za nie małe pieniądze , obecnie konto " Old Customers "

kosztuje w granicach 80zł

Lecz oferta doładowania konta na okres 30 dni jedyne 50zł za sztukę !

Więcej informacji...

GG:3043333

Email [email protected]

Pozdrawiam i zapraszam

Opublikowano

Sprzedam calutkie konto do sbota . Status jakie posiada to old customers , na konto jakieś miesiąc temu był kupywany bot , więc wszystko działa jak należy . Za konto najlepiej chce silki , ok 150 . Chętni proszeni są o kontakt pod numerem gg : 24835178 .

Opublikowano

Witam. Mam na sprzedaż konto sbota tj. 2 sloty za całe konto chce 250 silkow e-pin do negocjacji ;] wszystko za pomocą allegro:D. Konta uzywałem przez ponad 1,5 roku doładowywane co miesiąc

gg: 628857 pisać, nawet jak jestem nie dostępny.

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Kupie slota w sbocie. Płacę 20 zł miesięcznie. Kontakt GG: 2050717 Tel. 790337749

58395_13_03_11_1_33_49_2.pngJeżeli pomogłem daj + ;D

50 postów [x]

100 postów [x]

150 postów [ ]

200 postów [ ]

350 postów [ ]

500 postów [ ]

Opublikowano

Mam konto Old Customers jesli ktos potrzebuje udostepnie slota pod warunkiem placenia za sbota Pisac na podany nr GG:2034433

b2d77fb55e00a1e5377a33d0cf.png
Opublikowano

Witam, wynajmę sloty do Sbota. Ewentualnie sprzedam całe konto. Możliwość kupna przez allegro. Kontakt 3209758. Cena do ustalenia!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...