Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konta Sbot !

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Posiadam wolnego slota na koncie Sbota. Wszelkie pytania proszę kierować pod numer gg. 923260

Pozdrawiam.

fe9130c97d664179.jpg
Opublikowano

mam do sprzedania konto sbot old user cena 150skilków(e-piny) ewentualnie gold na serwerze mars.

wymiana tylko na moich warunkach gdyż bot username jest takie samo jak login z forum.

(więcej info gg 10230874/ewentualnie telefon podam na pw)

scamerom dziękuję

post-103988-1270808289,03.png

33547.gif

Opublikowano

Kupie konto sbota. Płace przelewem, kwota do dogadania. Konto musi być old... możliwe do doładowań. Możliwość również wynajęcia slota, płacę połowę kosztów. gg: 4112710

Opublikowano

Witam. Kupię slota w sbocie. Płacę połowę kosztów. Możliwość płatności w goldzie na eldorado bądź przelewem na konto. Moje gg to 7774971

Opublikowano

Sprzedam konto do sbota , cena to 200 silków . Sbot jest jeszcze aktywny przez ok 2 tygodnie . numer gg to 21763590 .

Zapraszam . SC nawet nie próbowac ! .

Opublikowano

Potrzebuje 1 slota do sbota płace 1/2 doładowania . albo cos jak to woli przez esa ... Wszystko Dokonujemy przez Allegro . GG-7786504

Opublikowano

Witam wszystkich , sprzedam konto do sbota

Status : Old

Aktywne : Tak do 11.04.10

Cena : ok 150 do 200 silkow E-Pin TYLKO (ponieważ niestety ale dałem się "wrobić" aby ktoś zapłacił mi przez paypala okazało się ze wbił na moje konto i oscamował mnie )

Kontakt : 22011865 gg

Opublikowano

Kupię konto sbota :P Proszę o oferty na PW!

EDIT

Tylko Allegro!

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Witam wszystkich , sprzedam konto do sbota

Aktywne : Tak do 11.04.10

Cena : ok 150 do 200 silkow E-Pin TYLKO (ponieważ niestety ale dałem się "wrobić" aby ktoś zapłacił mi przez paypala okazało się ze wbił na moje konto i oscamował mnie )

Opublikowano

Wynajmę Slot do SBota uczciwej osobie. Cena jaka mnie interesuje to 15 PLN lub 50 silków epin. Istnieje możliwość wystawienia aukcji na allegro w celu uwierzytelnienia transakcji.

Kontakt PW i 3315152

Opublikowano

oddam chara 80wizz/cler za Sbot acc bez setu i konot moze bez doladowania byc mozemy zrobic tranzakcje przez allegro serwer Eldorado 15-20k do 80FF potrzebuje... moje GG 3351092

Rekrut
Opublikowano

Oddam 81lvl Glaviera za konto Sbota

Serv: Tibet

Wymaxowany do 80, pare kk na start, ze wszystkimi itemami!

Transakcja może przebiec poprzez allegro.

Więcej info GG: 5499077

hichigovq8.png
Opublikowano

Witam , sprzedam konto do sbota

Aktywne : Aktualnie nie jest aktywne , ale ma status old więc można wykupić .

Cena : ok 150 do 200 silkow E-Pin .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...