Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy BioBot 2.1.4

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj weszła nowa wersja biobota, 2.1.4

Download:

Biobot 2.1.4

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=35e20f28fce846f78a33d4de7d29f2100f31d2bb43e5dbabd7c9a702409e4b0c-1310649583

Skan

Na pierwszy rzut oka nie widać zmian, ale z tego co wiem miał być naprawiony problem z "Failed to get server ip addres" po przeskoku:)

Opublikowano

Witam, dzisiaj weszła nowa wersja biobota, 2.1.4

Download:

Biobot 2.1.4

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=35e20f28fce846f78a33d4de7d29f2100f31d2bb43e5dbabd7c9a702409e4b0c-1310649583

Skan

Na pierwszy rzut oka nie widać zmian, ale z tego co wiem miał być naprawiony problem z "Failed to get server ip addres" po przeskoku:)

Po 1 md5 się zmieniło na 08f184b5929e5779d6906d97fe747794 i pewnie większość osób która już na to wpadła wczoraj ale podejrzewam ,że mało os. zmieniło klienta z 3.4 na 3.5 bo tego biobot nie zaktualizował ... posypią się bany ;d

Opublikowano

@Up

Moze nie wiesz ale wydaje mi sie ze kompletnie sie nie znasz. I moze nie wiesz ale posypala sie seria banow.

Wiele osob ktore uzywalo BioBota dostalo bana - jest on teraz wykrywalny :)

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

md5 zmieniło się wczoraj i biobot to już wczoraj aktualizował, ale klient 3.5 też już od wczoraj jest, a biobot 2.1.4 z tym klientem jest od dziś ,więc za przeproszeniem nie jesteś godnym interlokutorem tej konwersacji.

Opublikowano

zygi chłopcze, naprawdę bardzo zaawansowane słowa znasz jak na swój poziom.

biobot od kiedy powstał nigdy sam nie aktualizował swoich danych, ale wystarczy wejść na oficjalną witrynę lub forum i masz wszystko podane jak na tacy. jezeli nie potrafisz sam znaleźć to po co krytykujesz kogoś kto znalazł to za ciebie?

pasikrowka używałeś biobota? dostałeś za niego bana? biobot jest najmniej wykrywalnym darmowym botem w tej chwili, więc jeżeli nie wiesz czy ktoś dostał bana właśnie za niego to nie mów lepiej wogóle.

Opublikowano

biobot od kiedy powstał nigdy sam nie aktualizował swoich danych, ale wystarczy wejść na oficjalną witrynę lub forum i masz wszystko podane jak na tacy. jezeli nie potrafisz sam znaleźć to po co krytykujesz kogoś kto znalazł to za ciebie?

pasikrowka używałeś biobota? dostałeś za niego bana? biobot jest najmniej wykrywalnym darmowym botem w tej chwili, więc jeżeli nie wiesz czy ktoś dostał bana właśnie za niego to nie mów lepiej wogóle.

Wczoraj wieczorem ok chyba 21 ja wszedłem zobaczyć czy biobot ciągle bije mi alieny ... ale wyskoczyło mi nowe md5 by je skopiować i wlejić jako nowe, ale uznałem że może jeszcze coś się zaktualizowało i zobaczyłem ze w v2.1.3 jest klient 3.4 a to mi biobot nie napisał i tylko o to mi chodziło. Sam sobie potrafię poradzić z botami i cheat-ami w DO tylko jak ktoś miał roczną przerwę to logiczne że wcześniej musiał uzupełnić swoją wiedzę

Opublikowano

"To nie mow lepiej w ogole"

Standardowo wszyscy to mowia jak zaczyna ta osoba spinac - w tym przypadku ty :)

Używałem BioBota.

Dostałem za niego bana.

Zostal wprowadzony nowy system wykrywania botow.

BioBot jest wykrywalny.

Wiem, wiec bede sie udzielal.

Wypierdalaj haha.

Tyle ode mnie, wystarczajaco dobrze sie wyrazilem?

Zal mi slow na takich ludzi :P

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

"To nie mow lepiej w ogole"

Standardowo wszyscy to mowia jak zaczyna ta osoba spinac - w tym przypadku ty :)

Używałem BioBota.

Dostałem za niego bana.

Zostal wprowadzony nowy system wykrywania botow.

BioBot jest wykrywalny.

Wiem, wiec bede sie udzielal.

Wypierdalaj haha.

Tyle ode mnie, wystarczajaco dobrze sie wyrazilem?

Zal mi slow na takich ludzi :P

"Zal mi slow na takich ludzi" - jeżeli o mnie mówisz to sam sobie zaprzeczasz bo napisałeś wypracowanie na mój temat, pewnie nie sam tylko z mamą :)

to że akurat ty dostałeś bana na nowo założonym koncie nic nie znaczy, bo takie konta są najczęściej banowane, ja latam na biobocie na kilku kontach codziennie po 12-18 godzin i nie mam bana, nowy system wykrywania botów nie działa na biobota

wiesz tylko o swoim przypadku, a nie o większej ilości graczy, więc się nie udzielaj

"Wypierdalaj haha." - bardzo dojrzałe sformułowanie , gratuluję , zastanów się nad sobą lepiej

Opublikowano

To nie mialo byc dojrzale, tylko mialo ci przemowic do rozumu zebys najpierw pomyslal czy oby napewno wiesz wszystko.

I znowu zaprzeczasz sam sobie. Czlowieku zanim cos napiszesz przemysl to 100 razy bo teraz piszesz ze moje konto jest nowo zalozone - nie, mialo rok i byla to juz prawie FE Vega :)

Brakowalo mi juz tylko ostatniego iriska i nagle polecial ban a uzywalem tego bota dopiero 2 dzien.

Przy 'wypracowaniu' jak to nazwales, pomagal mi tata. Oczywiscie nie przestraszylem sie rowniez slownika wyrazow bliskoznacznych!

Dojrzale czy nie, widac ze swiat cie jeszcze nie nauczyl ze takie sformulowanie nie mialo byc obrazliwe. Po poprzednich zdaniach powinienes sie 'skminic' ze napsialem to 4fun bo nie jestem jakims sztywniakiem.

A zreszta jak juz mowilem zal mi slow, napisz na priv, dam ci dane i pogadamy na skype jak chcesz sobie porozmawiac.

Gl HF.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Opublikowano

jeżeli miałeś konto prawie rok i dostałeś od razu bana, nie bardzo wierzę że nie było ostrzeżeń, to napisz do supportu , w OWH chyba jest coś takiego że najpierw ostrzegają kilka razy, zabierają pd i poważkę, dopiero później ban.

co do skype to dzięki, ale nie, nie używam :P

@edit nie wiem czy jest sens się spierać na forum :P raczej nie po to jest stworzone ;)

Opublikowano

Tak jest napisane w OWH, ale przekieruja mnie do poczty tradycyjnej do Niemczech - a z nimi pogadam sobie kolejne pol roku xP

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...